Vučić: Imao sam odličan i vrlo srdačan sastanak sa Putinom

Ostavite komentar


  1. Питам се да ли је Вучићу овом приликом саопштено да ће му Дачић бити партнер у власти, иако овај и без СПС има двотрећинску већину?…

    1. Stičem utisak da neki smatraju ispravnim jedino sukob političkih partija u Srbiji i da je svako okupljanje oko zajedničkih ciljeva nepoželjno. Naravno, to najviše očekuju naša bivša „braća“, iz okruženja, kao i petokolonaši, kojima je svaka nestabilnost, momenat da ulove nešto u mutnom. Zar se mišljenja ne mogu sučeljavati uprkos tome što stranke pripadaju istoj koaliciji? Zar nije najprirodnije da se čak i u okviru jedne stranke iznose različiti stavovi, ili za svako mišljenje treba da postoji posebna partija? Da se Vučić ponaša bahato i koristi svoju dvotrećinsku većinu opet bi ispao „rogat“ odnosno, apsolutista, diktator, itd.itd.

      1. Zorane, možeš li da navedeš u SNS samo jedan stav koji je različit stavu Aleksandra Vučića?

        1. O tome, upravo, govorim? Nisam ja zaljubljenik u SNS niti bilo koju drugu partiju. Gde ste Vi, u kojoj stranci čuli da neko sme da ima stav drugačiji od „lidera“? Glupost je ista bez obzira da li dolazila od SNS-a ili ovih „vizionara“, koji su neslavno prošli na poslednjim izborima.

      2. I ti stvarno veruješ da se u SNS-u sučeljavaju stavovi, da Vučić ikoga iz druge stranke, pa i Dačića pita za mišljenje…?

      3. ,,Vučića su na aerodromu u Moskvi sačekali zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško i ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski“

      4. Вама, назови-Кнежевићу, нису познати узуси парламентарне демократије и њен бон-тон. Странка која себи на демократским изборима обезбеди двотрећинску већину не сме тај изузетни мандат који су јој бирачи доделили да разводњава и формира беспредметне коалиције – њој је дато да обавља власт и доноси законе у складу са њеним сопственим програмом, и њена је обавеза за преузме неподељену одговорност! Не добије неко у демократској земљи толике гласове, да дели комаде власти около као своју личну прћију! Мандат је обавеза!

      5. Ne razumem objavu ove baljezgarije obog bota.Kad si u tvom SNS čuo predlog o smeni predsednika, promene statuta.Pozdravio te drug i brat Pavelić.

    2. Znao je to Vucic jos tokom „prebrojavanja“ glasackih listica, odn onh koji su izasli. Kada se Vucic pogleda u ogledalo, cesto tamo vidi Dacica. I obratno.

      1. U Dačića se zaljubila i DS sa Tadićem.Da je Tadić tad ponovo raspisao izbore SPS bi nestali.

    3. Neće mu biti saopšteno, jer je već u nedelju uveče predsednik Republike saopštio da novu vladu neće samostalno formirati SNS.

  2. Predsjednice, lakse malo sa izjavama o prijateljstvu sa Putinom. Upravo nam novi Beogradski davitelj Tasko, Pantic Zeljko ponovo dobija sizofrene napade pa nece moci sutra da pljuje po Lalatovicu……. Mukica nasa izdajnicka i proamericka!!!

  3. „Oni koji uvek traže grešku u narodu, a ne u sebi, i misle da su veći i važniji od naroda samo zato što mnogo lepo o sebi misle ili imaju mnogo para, užasno greše“.
    Šta je sve pogrešno u ovoj izjavi? Pa da li se to vođa gleda u ogledalo dok izgovara gluposti za široke narodne mase?

    1. Kad zna, zašto ga prima na najvišem državnom nivou? Da nije malo obrnuto.

  4. Čovek „ladno ubija sopstveni narod. Zameniće ga drugim… U gimnaziji i na državnom faksu to zovu NACIZAM. Pola proterano(pobeglo), nebrojeno samoubistava i ubistava svaki dan, deca srska sebi oduzimaju život zbog račina-, totalna apatija i beznadje, penzosima se uvalili pornići na tv(rijaliti), a ne bi me čudilo da u brašno uvaljuje Jovanjicu…
    Znam da će na kraju on i svi oko njega mnogo gadno završiti, samo što preeeee
    Moj predlog je da da pošaljemo u SA ili UAE, onako, porodično.

    1. I ovaj Putin nije neki čovek čim je ovog primio i sedi sa njim. Ja da sam na njegovom mestu izbacio bi ga naglavačke na krasnuju plošadc.

      1. Pa kod njega niko ni ne dolazi.Za vreme virusa bio u atomskom skloništu na Kavkazu.

    2. Podržavam predlog slanja u paketu, može i u Rusiju, Rusija je veeelika zemlja, Sibir onoliki.

    1. Услуга за услугу, Рајко; и наши су ономад примили Љафрова да би се овај сликао за руски ТВ-дневник, па да раја мисли како је Русија некакав фактор….

  5. Sačekao ga zamenik ministra, a Putin ga prima na nekoj stolici takoreći u hodniku? Videćemo sutra na Paradi gde će da ga smeste, ali ovo mi se čini kao vrlo hladan prijem.

  6. Rusija je iskren prijatelj Srbije a razgovor Vučića i Putina je veoma bitan jer iskustvo i mudrost Putina može nam pomoći u pronalaženju načina rešavanja pitanja KiM, ekonomskih i drugih pitanja u regionu. Putin je čestitao Vučiću na pobedi.

    1. Zaista je Putin mudar i iskusan čovek. Na aerodromu je Vučića dočekao zamenik Ministra a prijem blag, hladan, bez emocija.

  7. …4 500000 neče da glasa za vas ..Kupujete vreme a i tome dolazi kraj…Pitajte gospodina PUTINA KAKO U RUSIJI njgovi gradjani imaju 1000 dolara prosečnu platu…

  8. da li se moze cuti sta je druga strana, ruska, rekla, posto izjave Velikog Lazova nisu relevantne .

    1. Putin čekao pred WCom kad naiđe ovaj.Ajd nas slikajte.KGB fotograf uvek tu.

  9. Odlično vreme za paradu.
    Možda su mogli da zamole Noleta da napravi jedan turnir u Moskvi.

    1. Vucko, nasa teska bruko! Nemas karaktera, svakome se klanjas za taj bedni mandat! Brukas nas, mnogo i cesto!

  10. i naš dragi predcednik je tresnuo šakom o sto i dao nekoliko saveta putinu!

  11. Rusi nisu Amerikanci, da sve mora da se plati. Dve zemlje imaju zajednički interes, i to je dovoljno da se sretnu dva predsednika.

    1. Nigde na svetu ne postoji besplatan ručak nego se uvek plati – ovako ili onako. Neko plaća novcem a neko budućnošću i životom.

  12. Daće Bog da te uskoro smene. U Vladi imaš sve same nesposobnjakoviće. Unazadili ste Srbiju.Zbog tebe je iz Srbije otišlo onoliko ljudi koliko je bezmalo bilo na Kosovu.Nisi rešio Korupciju, lopovi su se još više obogatili, stvorila se samo još veća mržnja i apatija u Narodu. Narod je depresivan i ne vidi izlaz iz Situacije u koju si nas uveo. Podcenjuješ svoj narod predstavljajući ih kao jeftinu radnu snagu.Prodaješ Državu kao da ti je to dedovina.Srbija se još više zadužuje za vreme tvoje vladavine da neče ni praunuci moći da izadju iz Ropstva.Umislio si da si kralj, a ustvari si prosečan svršeni pravnik bez i dana radnog iskustva.

Ostavite komentar


Politika

Đurić: Svaka srpska ambasada je mala kancelarija za Kosovo i Metohiju 10

Đurić: Svaka srpska ambasada je mala kancelarija za Kosovo i Metohiju

Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da "neko mora da odgovara" za terorističke pretnje upućene na adrese ambasada Srbije u Austriji i Nemačkoj, kakve je zatim dobila i ambasada u Bernu. "Naše institucije su u kontaktima sa tim zemljama, naša konzularna predstavništva i naši građani su bezbedni", rekao je Đurić za RTS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.