Rusija i Kina će uložiti veto na članstvo Kosova u UN

Dušan Reljić, šef briselske kancelarije Nemačkog instituta za međunarodne odnose i bezbednost u Berlinu, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. mi se uzdamo u ruski mit kao sto zivimo sa mitom kosovskog boja nikako da pogledamo stvarnosti u oci a uticaj rusije na svetsku politiku je ko uticaj moje babe na nas kucni budzet

    1. evo dokaza da se Srbi u sve razumeju,cak se i Rusija kao jedna od najmocnijih svetskih sila uporedjuje sa babom bez penzije???

  2. Samoproglasena drzava Kosovo ne ispunjava uslove za clanstvo u Interpolu i verujem da Kosovo nema nikakve sanse za ulazak u ovu organizaciju.

  3. Da, biće veto, pod uslovom da Srbija ne potpiše pravnoobavezujući sporazum sa Kosovom, jer to zahteva Zapad. Ako se to dogodin neće ni Kina ni Rusija da budu veći Srbi od Srba samih!

  4. Nek neko objasni koje to uslove Kosovo ispunjava da bi postalo član UN? Nijedne!

  5. Rusija i Kina su naši vekovni orijatelji, koji nas nikada nisu izdali, niti ostavili na cedilu i to je naše veliko bogatstvo.

  6. Kosovo sigurno nece biti primljeno u UN jer Rusija i Kina stavice veto jer one nisu priznale Kosovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.