Ruski ambasador Bocan Harčenko: Vučić me informisao da Zapad stoji iza nereda u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Gospodine, da li vas je Vučić informisao da je pokrao izbornu volju gradjana Beograda? Osim toga, zapad nema nikakav naročiti interes da sklanja Vučića kad treba da potpiše predaju Kosova. Pa vi znate to bolje od nas gradjana Srbije, zar ne?

  2. Pa zar nije vaša služba javila premijerki da zapadne službe stoje iza demonstracija?!
    Znači ona je rekla predsedniku a on vam onda javio.. Dobro, može i tako.

  3. Rusija je najveci neprijatelj svih Slovena,jer su istorijski gledano najvise stradali od ruske teritorijalne ekspanzije.

  4. Tek kada preda KIM zapad će ga napustiti odnosno poslati u penziju a on će „otići“ pod skute svoje majke rusije (kao i oni pre njega). Do kada će nas ovaj učiti pameti? Treba mu dati do znanja da nije u Rusiji. Kao i svima
    ostalima „dobronamernim diplomatama“

  5. G. Harčenko, malopre sam pročitala vest da je vaš opozicioni političar Navaljni, pošto je nedavno iščezao iz zatvora, pronadjen u Gulagu negde u bespućima Sibira. To me je više zapanjilo od Vučićeve kradje izborne volje gradjana Srbije. Ja sam mislila da savremena DEMOKRATSKA Rusija nema više sibirske kaznene kolonije!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.