Ruski ambasador: Zapad pritiska Srbiju i ohrabruje Kosovo

Ostavite komentar


  1. Поштовани господине Александре,дефинитивно су све маске пале.НАТО савез и Е.У.очигледно спроводе глобални план да целокупан простор Балкана буде под јурисдикцијом НАТО савеза,као државе пуноправне чланице или кроз Уговоре са НАТО и то су оствариле у потпуности захваљујући Немачкој.Русија има једног јединог стратешког економског партнера у Европи а то је Немачка.Русија „помаже“ Србији политички а Немачкој,економски. Уколико би Русија помогла Србији економски,тада би притисци НАТО и Е.У. били безначајни.
    Зашто Русија не изабере Србију за стратешког економског партнера тада ће „притисак“Немачке олабавити.Зашто ? Зато што је Русији битнија Немачка од Србије,из економских разлога.
    Русија не меша политику на Балкану са економијом у Европи,значи Србија није за Русију приоритет а самим тим ни решење статуса А.П.КиМ.
    У сваком случају Е.У.и НАТО савезу одговара оваква ситуација,њихов живот у високо развијеним државама им допушта лагодан „уцењивачки“однос према Србији без икаквог уважавања Српских верских,културних и државних интереса и у А.П.КиМ и у Р.Српској.Такође,и Русији одговара дипломатски статус умешача и Српског посредника у решењу статуса А.П.КиМ.Чињеница јесте да сви имају свој економски интерес,осим Србије која је економско финансијски и војно у Фарадејевом војно финансијком кавезу,где „притисак“ не постоји,довољно је само да Е.У.заврне „славину“куповине Српских државних обвезница и да траже исплату главнице у Јавним предузећима,ЕДБ, и Телекома Србије.Значи онај ко вам контролише финансије такј и управља вама,Ви то морате знати,зар не ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.