Rusu iz "Noćnih vukova" uskraćeno gostoprimstvo u Crnoj Gori

Noćni vukovi: Verujemo da je odluka politička i da ima veze sa crnogorskim izborima
Balansiranje između Istoka i Zapada u ovonedeljnim špijunskim aferama u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Lepo je kad neko ima suverenu državu, pa ne može da istera šljam koji ne mora da drži unutra, bez potrebe da obrazlaže.

  2. "Da su u pitanju američki bajkeri,crnogorci bi ih dočekali cvećem." Američki "bajkeri" nisu državna institucija strane neprijateljske sile.

  3. Govori se o postupanju jedne države protiv pojedinca, a ustvari protiv (više od) jedne države u ime treće (više od) države. Nema to veze sa lepotom suvereniteta.

  4. Malo je smešno, dva-tri pasusa o "Noćnim Vukovima" a čak dest o Vučiću i Petruševu, A o Crnogorcima – lepo im bilo kada su Rusi kupovali nekretnine po primorju i skijalištima… Da neće k““o "Kosovari" Trepču da nacionalizuju rusku imovinu… Komunističke metode poslednjeg komunističkog diktara u Evropi.

  5. Pa deco,stariji brat uvek tlaci i ganja svoj interes.Tako je to oduvek.Zato pametan mladji brat bezi od starijeg,zeli da se izmigolji kako zna i ume.A ne,ne daj boze, obrnuto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.