Ružić: Bojkot će od opozicije napraviti društvo mrtvih pesnika

Ostavite komentar


  1. Sin komunistickog apartcika i primac poklona, nikada nista nije radio, deli lekcije, hmmm

  2. Onomad sa svojim slobom, kofercetom, pinokiom i ostalima izbegao bandere…pa se osilio. Tako nam i treba kad smo glup narod

  3. Mnogo si zabrinut za opoziciju.
    Čak i ako su birački spiskovi „bolji nego ikad“ ne znači da su prihvatljivi.
    Tvrdnja da tu nema šanse za muljanje je obična laž. Kakav gad?

    1. Nemoj tako, deluje veoma ozbiljno i posvećeno svojoj misiji. A misija mu je ostati u fotelji i maknuti što više .

  4. Ogromna većina društva je protiv ove vlasti i režima. Nastavite da ignorišete ovu činjenicu i da se skrivate iza „podrške“ od 20% i uskoro ćete vi biti društvo mrtvih pesnika. Tenzije u društvu rastu svake sekunde i kad budu dospele do razrešenja razrešiće se vama po grbači a usput ćete navući toliki bes na sebe da vam ni porodice neće biti bezbedne.

  5. Deder omladinac, bolje reci ti nama ko ce da odgovara za propast Srbije 90-tih godina. Ko ce da odgovara za suludu politiku koja je dovela do sankcija OUN-a, do pet ratova, do NATO bombardovanja nase dece? Ili ce opet neko drugi da bude kriv a ne vasa interesna zajednica?

    Batali nemusta naklapanja i sejanje zen mudrosti sta ce da bude, bolje da rascivijamo sta je bilo i ko ce da odgovara konacno zbog situacije u kojoj se zemlja danas nalazi sa gorim ekonomskim pokazateljima nego na pocetku ludila 1989.

  6. Mladi lav se pretvorio u veliku maznu macu. Mazne sve što može a šefu sedi izpod guze kao podguzna muva. Kada padnete nećete biti društvo mrtvih lopova već društvo radnika u šarenim odelima sa rednim brojevima i oznakama stranaka da se zna. Vaši će biti crveni- šareni a naprednjački plavi-šareni a ostali pink-šareni. To je vaša sudbina u 2020. godini. Zabela se prazni i čeka vas.

  7. …I Uspavana Lepotica se probudila, a i Snezana je ozivela. Pera Kojot je sada super drug sa Pticom Trkacicom, a Kapetan Kuka je ostavio gusarenje iza sebe i sada se bavi legalnim trgovackim plovidbama…
    Drug Ruzic je u potpunosti u pravu. Zivimo u predivnoj bajci. Nemam pojma sta je ovim ljutim gradjanima i mizernom delu opozicije.

  8. Političar u vrhu vlasti treba sebi da postavi pitanje kakave posledice će imati bojkot po demokratski sistem u Srbiji? Na svakim narednim izborima biće sve manje birača koji će izlaziti što znači i slabiji legitimitet vlasti. Bilo ko od političara koji bude na vlasti osetiče to – ako nema ko da iznese i brani interese dela naroda u parlamentu, onda će se otvoriti neki drugi kanali (koji već i sad postoje) da se iskaže nezadovoljstvo. I biće sve više ogorčenih poruka na portaluma i u životu, sve manje tolerancije. Političar na vlasti koji ima odgovornost prema narodu i državi mora da razmišlja i o posledicama svog činjenja ili nečinjenja i nakon prvih sledećih izbora. I to očekujemo od njega pre nego od političara opozicije jer je on na vlasti.

  9. Otkud toliko mržnje na jedan politički stav, obrazložen stručnim argumentima. Zahvaljujem slobodarskom listu Danas što omogućava mislešim ljudima da iskažu mišljenje o nekom vaćnom problemu društva. Svi koji misle da je bojkot izbora produktivna stvar, u velikoj su zabludi. Čitajte malo stručnu literaturu. Partije postoje zbog izbora valjda.

  10. hahaha kakve gluposti. 8 godina proganjaju opoziciju i sad su zabrinuti odjednom za njihovu sudbinu. prpa aa, znaju da će im EU tražiti nove izbore ako opozicija ne izađe na ove lopovske pa sad pričaju u sav glas po onoj staroj „držte lopova“ : )

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.