Ružić: Herojska borba Dačića

Ostavite komentar


  1. Proglasimo Dacica za heroja!
    Dobro je sto mozemo Ruzica za podguznu muvu…
    Naterajmo Dacica da pocne da cita ovakve ekspozee, iz glave govoriti na Savetu bezbednosti znaci ozbiljnu i nedozvoljivu improvizaciju zveckanja praznim oruzjem.

  2. Herojska borba da ostane na nogama posle 10-tog viskija. Sloba je izdžavao samo do 5-tog. Pa Daćić je prodao i odni grad Prizern u kome se rodio. O čemu ti to dečko pričaš?

  3. Sprdačina od politike, stavova i jeftine propagande. Obrazovani spin doktor, demagog i kvazi ideolog. I Jovanović i Ružić zvonari crkve izgubljenog carstva, s tom razlikom što jedan ima ulogu lošeg a drugi dobrog "policajca", tek da narod ima o čemu da ispira usta.
    Oportunistički crvi.

  4. Neki bi se najradije odrekli Kosova i Metohije, čak i Srbije, ne bi li samo na taj način utolili bolesnu mržnju prema nekom političaru ili političkoj partiji. Albanci znaju sa kime imaju posla, i zato napreduju čitav jedan vek. Više ima nacionalnog naboja i osećaja pripadnosti svom narodu, jedan albanski ovčar ili klošar koji se hrani na kontejneru, nego od 90% ove srpske i takozvane "elite", koja se samozadovoljava u medjusobnom prepucavanju, otrcavanju i neprekidnim pokušajima da se uništi politički pPo svojim ljudskim karakteristikama opasno se približavamo stadijumu svinje, gde je kukuruz svetinja.rotivnik. Nema u tom talogu ni "K" od Kosova i Metohije niti "S" od Srbije.

  5. Dodji bre Durici sa tvoj Dacici, mi smo ga spremili za podvajanje samo jos da vi kazete, koliki da vam damo, deo od Kosova.
    Djurici, takom bog ta tvoja prica nije ni za pijani u kafani a Dacici prica price iz Kovin cuo od onih bolesnih…

  6. Vada herojska borba, ogleda se u izdaji nacionalnih interesa i pljackanju sopstvenog naroda. Obezbedili ste i praznike, dok profesori, doktori, policajci, vojnici….prezivljavaju. Nadam se da ce te, kad-tad, odgovarati pred zakonima ove zemlje. I, da ce vam biti oduzela sva imovina, koja je stecena na nelegalan način, tako da vam deca, unuci…dele sudbinu gradjana koje ste uništili.

  7. Druže Ružiću, svako normalan će ostati nem na Vašu izjavu da neko ko je debelo učestvovao u svom zlu koje je nas je zadesilo 90““ih, a Kosovo je samo kulminacija svih zločina koje su SPS i radikali,( danas ste svi na vlasti), učinili protiv svoje države i građana, danas vodi "herojsku borbu…" Treba da Vas je sramota, i Vas i kompletnu kliku od predsedništva do svakoga ko podržava ovaj Vaš nastavak ponižavanja ove nesretne države i njenih građana.

  8. sad je dacic heroj? znaci pucas na malo jacu poziciju?moras cesce da pominjes vucica, ugledaj se na vulina, stefanovica…tako se to radi. inace, glava ti je otekla od razmisljanja.

  9. Da mi je neko pre 15-tak godina rekao da cu Dacica nekad smatrati za jednog od najumnijih politicara Srbije, kladio bih se u sve sto imam, da se to nikada nece desiti! I eto, koliko svi mi gresimo u nasim procenama. Jos samo kad bi smislo i neki drugi, malo prihvatljiviji naziv za svoju partiju, ja bih jos i glasao za njega! E moj Slobo… aaa… ko je sad mali i debeli?

    S postovanjem,
    Rango.

  10. Ko si ti, da komentarišeš bilo sta? Dan radnog staza nemaš, kao ni Dačić, Vucic, Vulin…Opljackali ste Srbiju, polako ali sigurno, prinajete nezavisno Kosovo…U cije ime? Ni ti, ni Dačić, ni Vucic i Vulin, nemate na to pravo….to mogu samo oni koji su se borili na Kosovu, to mogu samo porodice poginulih rodoljuba, to mogu ranjeni…Samo oni, nikako vi, koji ste se obogatili na račun njihove nesrece i patnje…Kad-tad, kad se sklone korumpirani tužioci, sudije i policajci, odgovaracete pred zakonima ove zemlje. A, odgovarace i oni, jer nisu štitimo ustav Srbije i zakone Srbije, vec su vam poltronski dozvolili da sve to radite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.