Ružić: Poštovanje partnera

Ostavite komentar


  1. Nije bas da ste postovali sve stranke, nego vam je odgovaralo da formirate koalicije. Pogotovo sada sa vladajucom strankom. Da vam nije nje gde bi sada bili? U vlasti sigurno ne.

  2. Šta sve nećete uraditi samo da bi bili na vlasti i samo svog predsednika gurate a ostali da se ne pitaju.

  3. Dve najvece i ozbiljne stranke postuju jedna drugu na visokom nivou.I nema potrebe da se neki potrcko kao ovaj Ruzic sada kvari te odnose.

  4. Mislim da Branko Ruzic ima najmanje prava da bilo sta trazi, cak sam misljenja da nemas nikakva prava da trazis bilo sta. Obican si sarlatan koji misli da mozes da ucenjujes Aleksandra Vucic kad god ti se prohte, i svaki put si prolazio bez ikakvih sankcija od strane SPS-a.

  5. Svi smo videli koliko je u poslednje dve godine Ruzic ispostovao clanove vladajuce stranke..

  6. SPS je stranka koja se samo provlaci kroz svaku vlast, jer u Srbiji postoji ta sentimentalnost za Slobom i dalje. Inace, nista nisu uradili za gradjane Srbije, a Ruzic je u poslednje vreme pokazao izuzetno nepostovanje kako prema premijeru tako i prema celoj vladajucoj koaliciji.

  7. Nije bas da ste postovali sve stranke, nego vam je odgovaralo da formirate koalicije. Pogotovo sada sa vladajucom strankom. Da vam nije nje gde bi sada bili? U vlasti sigurno ne.

  8. Jest svakome ste se ulizivali u vlasti. Samo mi ne ide u glavu što vas uzimaju, kada mogu i sami. A ko je Ružić da mu se izvinjava SNS?

Ostavite komentar


Politika

Da li će Dačić morati da "polaže račune" poslanicima zbog hapšenja aktivista? 9

Da li će Dačić morati da „polaže račune“ poslanicima zbog hapšenja aktivista?

Zeleno-levi front zahteva hitno održavanje sednice Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, kako bi se razmotrila odgovornost ministarstva unutrašnjih poslova na čelu sa Ivicom Dačićem zbog "zastrašivanja onih koji se protive rudniku litijuma". Dok poslanik ZLF Bogdan Radovanović tvrdi da će zahtevati da Odbor sasluša Ivicu Dačića i detaljno ispita izveštaj MUP-a, predsednik Odbora Milovan Drecun nije želeo da komentariše zahtev jer mu još uvek nije dostavljen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.