Sa kim se do sada sve Vučić sastao u Moldaviji? (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Uvek ista šuplja priča i isti akteri.
    Gdje je slika sa Makronom i dr.
    Od ove balkanske hibridne grupe nitko nema koristi

  2. Srbija se uvek zalagala za mir i stabilnost. Nadam se da ce ovi sastanci pomoci u tome.

  3. Šta će on u moldaviji, kad gori sever Kosova???
    Šta njega briga, samo što dalje, za početak od Srbije! Šta je tamo dogovorio, koje je nešto važnije od onog pojavljivanja 26.Maja, na silu dovedenom narodu? Jel više veruje Moldavcima? Veruje on više i Crnom Đavolu, nego svojem savesti!
    Čekam dan, kad če Šešelj da amnestira starod i napravi novu inauguraciju za KLEMPU! Lesi se vraća kući. Guglajte, ko ne razume, vredi truda.Svaki put, kad nekog hoćete da izvedete na pravi put, nije izgubljen trud. bar ste pokušali!

  4. odjednom Moldavija?
    kakve veze ima Moldavija sa Kosovom, i sa severom Kosova? treba spašavati svoju kožu aa’ Dinkići, koji mu pere pare, je nudio robijaško odelo sa brojem oo1. sad će pristati i na Nr. 002.

  5. Sa ovima,onima,sa njima….itd,itd…..
    Ma sa svima…..
    A i svima je….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.