Sa liderom Dveri u šetnji kejom na Dorćolu, o kraft pivu, muzici…

Ostavite komentar


  1. Dobar opozicioni borac u skupstini, samo bih voleo da vidim otklon od samokompromitovane SPC i mislim da bi to bilo mnogo bolje po njih…

    1. zasto da se mane crkve, pa nismo mi kao narod ateisti? sta fali spc. problem su predstavnici spc,koji ponizavaju tu instituciju.

  2. Dokle je spala opozicija kada joj je lider Dveri postao favorit.

  3. Dok drugi rade svaki dan, on se seta i pije psenicno pivo. Zato i nema nikakvu podrsku naroda.

  4. Овај политичар добро одрађује свој посао у српској скупштини. Добро су га радили и из Доста је било, сад их више не чујем. На жалост, власт гуши и буком надјачава опозицију па не могу да ураде скоро ништа.

    1. Рече поштовалац Карл Маркса.

  5. Na temu toga da premalo ljudi glasa za Dveri, podsetila bih da nikad nismo dobili konacni izvestaj o izbornim prevarama 2016.

  6. doslo neko ludo vreme u kome list Danas pise o obradovicu i o seselju….umesto da ih nema u medijima, gle, pojavljuju se na stranicama Danasa..zar vas nije sramota?

    1. Међу читаоцима Данаса има и гласача Двери. Не знам зашто би ико био дискриминисан по било ком питању. Ако може Наташа Кандић, може и господин Бошко Обрадовић.

    2. Ma da, aj da gledamo samo Đilasa i Jankovića, ko šljivi ostale opozicionare.Inače pretpostavljam da si „veliki demokrata koji se zalaže za pravo na drugačije mišljenje i na slobodno izražavanje“

  7. Da se ne lazemo, Obradovic je najbolja desnica koju mozemo da imamo. Veci je demokrata od ovih glodara na vlasti i vozi svoju pricu. Nisam glasac i verovatno nikada necu biti, ali u odnosu na sve ostale „desnice“ koje smo imali, ova je relativno normalna, nije bazirana na mrznji. Seca li se neko „srpske desnice“ koja nije bila bazirana na prodaji mrznje i punjenju dzepova?

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.