Sa liste SNS ispadaju Vuk Drašković i Velimir Ilić?

*Očekuje se da će Dragan Marković Palma ući u koaliciju sa SNS, a Dačić podržati predsedničku kandidaturu Vučića
Vrh naprednjaka pravi politički plan za predsedničke i parlamentarne izbore 2017, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Ludilo dostiglo kulminaciju,mislimo da je sledeći potez "velikog"veziravavavav-a ,njegova kandidatura za higijeničara u lazi !!!!

  2. I treba da ispadnu!Pokazali su sve sta su imali,vreme je da dodju ljudi sa novim idejama!

  3. Sve su ovo teške špekulacije koje svako može da iznosi na svoj način ali niko još o tome nije ozbiljno razgovarao.

  4. Nikako da krenemo vise koraka napred,stalno ih vise unazad.
    Nemam nista protiv da nikad vise ne vidim na politickoj sceni ove likove,ali mogli bi i sopstvenu stranku da pretresete kao i listu SPS-a koja ne bruka samo sebe nego i vas i nas.
    Poenta je da svi vi znate bolje od nas ko kraducka,mesetari,radi za sebe a protiv nas i sve moguce kombinacije:od spijuna,secikesa,dvostrukih agenata….pa umesto glupih i skupih izbora,pocnite sa ciscenjem nase blatnjave politicke scene u koje ce biti ukljucen i MUP,lekari,postari,poreski inspektori…

  5. Sve špekulacija do špekulacije da neko ko ima veliku vlast ide na mesto gde je više nego protokolarna funkcija mesto predsednika republike,smešno.

  6. Sanjam o tome da na narednim izborima Vučić osvoji 90% glasova, a 10% budu nevažeći listići. Takvu Srbiju većina građana Srbije zaslužuje. Valjda će posle toga doći do otrežnjenja pijanog naroda.

  7. Ne bih se bas slozio sa ovim zakljuccima. Mislim da je opozicija u zaletu I da ih postupci vlasti prosto teraju na ujedinjenje. Osim par manjih stranaka, tipa LDP I DSS, opozicija bi vrlo lako mogla izaci u samo dve ili cak u jednoj koloni. Tu se vise nece postavljati pitanja cenzusa vec koliko mesta ce SNS izgubiti. Ja cak mislim da ce zbog ovoga g. Vucic dobro razmisliti da li da zakaze parlamentarne izbore. Sto se tice predsednickih izbora, iako nema dileme da je g. Vucic favorit, bilo koji kandidat SNS pa I on ce imati problem ako ne pobede u prvom krugu. Beogradski izbori su posebna prica – tu ne vidim kandidata SNS koji bi mogao da pobedi ujedinjenu opoziciju. Posebno treba imati na umu da ce se svi izbori odrzavati posle ekonomsko teske zime. Iako to jos nije vidljivo, posle duzeg vremena mislim da je g. Vucic taj koji juri poslednji voz a ne opozicija!

  8. Priča se da je gotova stvar fa daju Velji da vodi ponovo Koridore. Sad…dobro bi bilobda do toga ne dodje….ili bi bilo isto….

  9. Svakome po zasluzi, svi bi voleli da budu deo pobednickog tima, ali za to im treba pobednicki duh i mentalitet, preduzimljivost, dobar kadar, velika podrska naroda, ukoliko nisu sposobni da ispune te norme nemaju sta da traze u ovoj koaliciji.

  10. Puno špekulacija je ovde izneseno, malo toga potkrepljeno činjenicama. Kao i obično Danas plasira tekst u kojem se SNS predstavlja kao najveće zlo u ovoj državi, potpuno ignorišući činjenicu da je Srbija najveći napredak u poslednjih 30 godina načinila upravo za vreme poslednje Vlade, koja gle čuda, nije pod rukovodstvom DS…

  11. SNS niko ne trebaju ni Drašković ni Velimir Ilić, građani znaju da SNS toliko toga pozotivno za ekonomski napredak i razvoj naše države, da su stvorili ogromnu podršku u narodu. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu.

  12. Svi ovi stari treba da idu pokazali su sta znaju a i valjda su se obezbedili.Traba dati sansu mladima da i oni nesto ucare.Koga briga za narod on i onako veruje u deda mraza.

  13. Ne znam za Velju, ali Vuku je obecao da se rasvetle mnoga politicka ubistva od Dade preko Curuvije do mojih sugradjana, kumova i rodjaka koji su streljani u peckom kaficu "Panda". Ne da nista nije uradjeno nego se i sirotoj Jeleni Marjanovic ne zna ubica – valjda se ceka izborna kampanja pa da se taj muzicki nadaren i ljubitelj estradnih umetnica, predsednicki kandidat diskredituje. Hej, pa obican cata (vojnik Vuk Jeremic) je zabasurio istinu o ubistvu gardista u Topcideru. Cotrica (aforisticar i potpresednik SPO) za predsednika – barem ce nam pricati viceve.

  14. Naš čuveni " kralj trgova " , a i magistar iz Čačka su bili uz Vučića da bi se debelo omastili , a ne zbog neke ideologije . Vuk je pisao o Vučiću afirmativno ( " doživeo je metamorfozu mali šešeljevac " ) , a kao nagradu g-đa Dana je u 70-toj godini uskočila u NIS za ogromnu platu , a prethodno je bila inv. penzioner . E sad, vremena su se promenila , ništa ne traje večno, Vuk i Veljo su ispušene lule , potrebna je sveža krv , pa je ovaj stari SPO dvojac pušten niz vodu . Takva je sudbina svih visoko letača prevrtača , pa je pre neki dan Veljo opleo po Vučiću jer nije dobio obećano , direltor koridora Srbije . Izgubio Veljo strpljenje čekajući obećanu funkciju , pa opleo po vladi da tamo sede konobari i kuvari .

  15. Ovo su sve nagadjanja i pretpostavke. Ne mora da znaci da ce tako i biti na izborima 2017. godine. Videcemo…

  16. Ako je ovo tacno onda Vucic pravi koliciju sa onima s kim je bio u vlasti 90. U koliciji ostaje Vulin mire markovic covek koji ima rejting nula u birackom telu ali je ministar koji ne radi dobro svoj posao ali se mese u sve … tu je i dacic nastavljac politike milosevica hvali im samo seselj koji ce podrzavati vladu i drustvo iz 90 bi bilo na okupu.. Vuk Draskovic i Velja Ilic su 90 bili opozicija milosevicu pa zato i nemaju mesta u buducoj koliciji… a oni su Vucicu trebali samo da pokaze da se promenio a ustvari nije se ni promenio ostao je isti… videcemo ko i kako ce proci na tim izborima jer su moguca i iznenadjenja vlast moze biti neko drugi kao i predsednik Republike ….

  17. @Vaga : Kažeš dečko da je Srbija najveće uspehe u zadnjih 30 godina napravila pod vođstvom Aleka Vučića ? Možda si mlad pa neznaš , ali najbolje je bilo kod zlatnog Ante Markovića 1990-te , kad je Srbija , pa i Jugoslavija bila rajska država . Ovo danas je sirće u odnosu na to doba . Ako neveruješ , upitaj svoje roditelje oni će ti sve objektivno predočiti .

  18. Шира коалиција мање политичке одговорности и обрнуто. Са друге стране тиме би власт избором такве коалиције отишла идеолошки у лево. Како остваривањем идеологије законима тако и споољнополитички на Руску страну а и унутрашњем плану односом према деведесетим као и односу према комунистичкој прошлости

  19. СПО је искрени коалициони партнер СНС-а, и премијер Вучић, то зна!
    Друга је ствар, што многи који се наводно куну у Вучића, примера ради Вулин, уствари све чине да зауставе реформе, мрзе СПО који се залаже за отварање тајних досијеа ДБ, и истинску промену система!

  20. Nikola Savić : Dečko , ovo kako se SPO šlihta kod Vučića je neviđeno ! Pa vi zbog kilo masti i šaku vlasti ( Dana u vrhu NIS-a za 7 000 E ) zgaziste obraz načisto . Što bi rekli šereti , samo vam se vide cipele iz Vučićevog du…a .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.