Sa PSG razgovarali i DJB i Pokret centra

Pregovori o stvaranju opozicionog bloka oko Jankovića i moguće Tadića

Ostavite komentar


  1. Opozicija nema ni najmanje sanse ni da pridje prelasku cenzusa jer narod lose ljude kao sto su oni ne podrzava ma sta god radili.

    1. Има ли лошијег од овог твог нарцисоидног покварењака са елементима менталне хаварије?!

    2. Samo se vi nadajte i verujete faktoru plus istrazivanjima. SNS koalicija je dosadila narodu, nemamo sta da gledamo na tv osim AV.

  2. Najveci neprijatelj srpske opozicije nije Aleksandar Vucic vec licna sujeta njenih vodja pa otuda nema sveobuhvatnog udruzivanja.

  3. U svakom selu ima SNS covek zaduzen za mrtve i odseljene. Oni glasaju u 19:45. Ako opozicija misli bilo sta da uradi onda se mora boriti sa ovakvim stvarima. Sve price o EU, Rusija, gradjanska, nacionalna ideologija su isprazne ako se ne udari u koren problema – korupcija do koske.

  4. Ako Tadić bude sa PSG to će Jankoviću odneti gomilu glasova. Pa Tadić je glavni krivac za ove moralne nakaze na vlasti koju sada imamo, on
    je arhitekta ovog katastrofalnog sistema. Da li je moguće da Janković ne razmislja o tome. Narod je preko belih listića već ocenio Tadića i ne želi ga nazad više ikad.

    1. Vreme Đilas intervju:
      Zar i Srbiji nije u interesu da što prije postigne rješenje za problem Kosova?

      Smatram da u ovom trenutku – što se Kosova tiče i svih tih sporazuma – samo jedan čovek ima problem ako se to ne reši odmah. On se zove Aleksandar Vučić. Jer, on je 2011. pristao na sve ono što Boris Tadić nije, samo da bi ga Zapad prihvatio….“

    2. hahah zato narod place za djilasom… opozicija ne da je glupa nego… jos se usudjuju da sns nazivaju glupima, oni ih rasturaju na svakom koraku gde stignu…

  5. Znači, umesto da u drugom bloku opozicije imamo nešto levlje od Đilasa i ekipe, imaćemo opciju čije su ekonomske mere još pogubnije po najugroženije Vučićevom vladavinom. Sa sve ideološkim slaganjem sa Stevanovićevom četno stejdž ekipom. Pa ovo je sjajno! Kako samo sa plezirom neću za ovo da glasam, ima samo da pršti! Carska zemlja ova Srbija, restlovi opozicije i posle 6 godina SNS-ovog temeljnog uništavanja države kao središte svog programa nude mere udarničkog ekonomskog kontinuiteta sa istim tim SNS-om. Taman da im svima zajedno slogan bude „brže, jače“. „Bolje“ svakako biti neće.

  6. Sve jači od jačeg ! 🙂 Mnogobrojni su ti savezi , previše članova , a premalo kvaliteta ! Narod sve već video i ne želi više da gleda! SNS ima veću podršku građana nego svi oni zajedno .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.