Šabac za čelnike DS (ni)je daleko

Lider Demokratske stranke za nedelju zakazao nastavak sednice Glavnog odbora

Ostavite komentar


  1. Šteta što Gorica Mojović, kao stari komunistički kadar , ne dolazi u Šabac,da malo muti po DS-u. Podrška legalnom rukovodstvu DS-a, na čelu sa Lutovcem.

  2. Zar odbor u Sapcu nije raspusten zato sto su izasli na izbore? Raspustate odbore po Srbiji zato sto vam nisu lojalni i podrzali neku listu na izborima a pravite GO u mestu gde vam je odbor izasao.Jel ovde neko lud?

  3. Ako treba da se očisti stranka od pojedinaca bolje sad nego pred izbore. Očigledno u DS-u postoje frakcije koje su doprinele da stranka izgubi ugled u narodu. Podrška za Lutovca! I Đinđić bi isto postupio

  4. Prodali ste priču 2000, zaustavili reforme koje smo svi očekivali, šta bi sad?
    Da se kao ujedinite, pa da vam mi poverujemo, pa onda da se razjedinite, ukaljali ste ime te stranke toliko da je bolje da je ljudi zaborave, pa se za jedno 50 godina ponovo pojavite!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.