Šabački parlament za tri i po godine održao 38 sednica

Ostavite komentar


  1. Iz tekata nije jasno da li su ovo činjenice ili je to pričao predseenik gradske skupštine? Niste pitali drugu stranu da li i oni misle da je tako? I ovi i republičke vlade pričaju da je fenomenalno, a opozicija da nije. U oba slučaja ne verujem da i jedni i drugi pričaju istinu. Ali je razlika u kojim novinama se piše.

  2. Veliki pozdrav gradjanima Sapca i upravi grada koja neguje demokratske procese.

  3. Molio bih da prilikom poredjenja sa drugim gradovima pojedini predstavnici bilo koje strane ne daju olako kvalifikacije tipa to je najmanje, nigde kao kod nas i sl. Zasto to kazem, u tekstu se navodi „…a u javnom sektoru ima oko 1.300 zaposlenih, što je najmanje u odnosu na gradove slične veličine.“ Zarad javnosti samo reci cu sledece, Sabac ima 54.000 stanovnika a 1.300 zaposlenih u javnom sektoru, Kragujevac, na primer, ima 180.000 stanovnika a 2.700 zaposlenih u ovom sektoru. Ko sad ima manje? Toliko

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.