Rodoljub Šabić: I držanje i ton i rečnik premijerke Brnabić skandalozni

Ostavite komentar


  1. Moji prijatelji na šabačkom i rumskom vašaru kud i kamo imaju smislenije rečenice,neuvredljive,melodije,empatije pune socijalne intervencije za razliku od nje :bez retoričkih kapaciteta ,informer slenga .

  2. Da se kandidivala na izborima, polupismena i poluusmena Ana ne bi prosla ni na izborima za MZ.Brani se od dugogodisnje kazne zatvora.Zivi u vili Jovanke Broz, sramotno.

  3. Najveci problem, greska ovog drustva je sto pogresno percepira problem. Nije Vucic kriv za sve ovo, setite se do pre nekoliko godina on je ipak bio lajt verzija svega ovoga. A kamoli Brnabic. Pravi problem je nastao kad istinski upoznaje Sinisu Malog. I kada je spoznao svu moc „prljavog novca“. Tada je shvatio sta sve moze pomocu novca. Obogatiti se i korumpirati citavo drustvo, i sire. Koga je god moguce. To mu je upravo otkrio „kancer“ od Sinise Malog. Tek kad drustvo shvati ko mora biti „meta“ i svu paznju ne usmeri na njega, Vucic ce u medjuvremenu vladati bukvalno vecno, bez straha. Taj covek, SM mora biti lustrinan na sve moguce nacine. On je glavna poluga na kojoj pociva citav sistem AV. Tek tada Vucic odlazi.

  4. vidi zoranu.kakva naknadna pamet.pa ako uspe da se ubacikod ovih novih nas treba sve da umlate.

  5. Prestanite da nam podmećete Zoranu. I nju, posle promene vlasti, trba lustrirati. I njoj se smeši dugogodišnja kazna.

Ostavite komentar


Politika

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto 10

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto

Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je danas da se kompletna izvršna vlast Srbije, kampanjom na društvenim mrežama "5 zelenih činjenica o projektu Jadar", uključila u direktnu agitaciju za ostvarivanje interesa jedne strane i privatne kompanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.