Šabić prihvatljiv opoziciji za gradonačelnika?

* Turajlić: Pokazao da može biti i gradonačelnik * Stojanović: Bio bi laka meta za napade vlasti
DANAS SAZNAJE U bloku DS - SDS - PGS ne žele da otkriju ko je mogući nosilac liste za Beograd

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako i zašto Boris Tadić? Čovek koji nosi veliku odgvornost i zaslugu za naprednjačku pošast ne bi trebalo ni da bude blizu ove liste.

  2. Postavlja se jedmo logicno pitanje. Da li Rodoljub Sabic obavlja funkciju poverenika za informacije od javnog znacaja i zastitu podataka o licnosti, ili je i dalje na toj funkciji? Gospodo nesto da obavljate mozete i honorarno, ali funkcija od javnog znacaja se ne obavlja na idi mi dodji mi: Drugo da li ce gospodin Sabic kolko danas podneti zahtev za razresenje sa funkcije ili ce politilizovati i dalje zloupotrebljavati svoju funkciju.

  3. E, ovo je crni humor. Proci ce, kao i Jankovic, a mozda i gore. Opozicija nema koga da kandiduje, jer su se svi debelo izblamirali, dok su bili na vlasti, a i sada kada nisu,, pa ce Sabicada kandiduju. On treba u penziju, pa na Kelemegdan da igra sah

  4. PRAVNICI STA KAZETE NA OVO LUDILO *DALI JE OVO SLUCAJ ZA JAVNOG TUZIOCA* PAZITE ZASTITNIK PODATAKA GRADJANA SRBIJE PA U POLITIKU EJ BRE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.