Šabić: Zašto da podnosim ostavku?

Šutanovac, Janković i Tadić još nemaju dogovor o zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Urušavanje ove institucije političkim delovanjem njenog čelnika predstavlja dovoljan razlog za ostavku.

  2. Zato sto je ocigledno da navijas za dosovce kao i tvoj ortak Jankovic. Budi musko, daj ostavku i kreni u kampanju.

  3. Mislim da odlično razumete dotičnu gospođu. U pitanju je škola Tonija Blera koju je kao i naprednjačko rukovodstvo redovno pohađala i kao što vidite postala izuzetno uspešna u ruženju političkih protivnoka.
    Primetili ste pre izvesnog vremena da se na samo spominjanje nekih medija o kandidaturi Đilasa, lavina nepristojnosti mogla čuti iz usta naprednjaka. Zato ukoliko vas kandiduju za gradonačelnika Beograda, budite spremni na najgore moguće uvrede Vas i vaše porodice.

  4. Pa ni premijer sada predsednik nije podneo ostavku za vreme kanpanje, a to ste gćice Majo mogli da tražite i od predsednika tadašnjeg premijera

  5. Šabići ti se praviš ili si stvarno blesav kada ovako govoriš,dao si magarče političku izjavu i agitaciju za političku grupu što te diskrdituje da bodeš na toj funkciji jer možeš da zloupotrebiš podatke od javnog značaja u svoju kampanju.

  6. Još uvek se ignoriše prvo ime koje se predloženo za kandidata Vesna Rakić Vodinelić…i to ne samo kao kandidatkinja Nove stranke, već je i niz ličnosti od integriteta pozdravila tu inicijativu…vrlo indikativno i tendenciozno navijanje u pojedinim medijima za "određene"kandidate, grupe građane i stranke…

  7. Uvaženi gospodine Cezar,
    Što će Vam u komentaru reči "blesav" i "magarče". Šta mislite da li možda to govori nešto o vama kao ličnosti?

  8. bora- Uništavanje ove države političkim delovanjem NJENOG ČELNIKA predstavlja dovoljan razlog za ostavku. Botino.

  9. Sabicu nicim nije uskraceno pravo aktivne legitimacije. Ima sva prava da se kandiduje ako to zeli i po tom osnovu nema nikakvih smetnji kao sto to nije imao ni Vucic kada je kao predsednik vlade istakao svoju kandidaturu za predsednika i vodio kampanju kao predsednik vlade. Ovi sto ga nazivaju magarcem jer moze da zloupotrebi neke podatke govore vise o sebi nego o njemu. Ako ih zloupotrebi odgovarace krivicno a izjave koje daje nemaju nikada ovelezja kd. Kao sto to nisu imale ni Jankoviceve dok je obavljao funkciju. Kritika vlasti i zahtevanje da vlast radi po zakonu je opis njihovog posla kao drzavnih organa a ne bavljenje politikom. To sto se time otkriva kriminalni karakter Vuciceve vlasti nije bavljenje politikom vec realnost u kojoj zivimo. Jedini greh i Sabica i Jankovica je sto ne pristaju kao drzavni organi slepo slusaju vodju i budu saucesnici u unistavanju i kriminalizaciji drzave.

  10. Lepo je videti botove na radnom zadatku. Posle kao narod u Srbiji lenj… A oni se ljudi ubiše od posla. Nikad štrajk !

  11. A ova magarcina sto se potpisuje kao cezar i bavi se analnom speleologijom kao zanimanjem, bolje da se drzi svog zanata nego da zagadjuje medijski prostor.

  12. Svaka cast gospodine Sabicu! Uvek sam se pitao kako smo do pojave raznoraznih trlababalan zastitnika uspeli da nezasticeni prezivimo.

  13. Je li milam e kao sto je i av bio musko.
    Zar ste toliko zaludni da cak i ovde lupate minuse?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.