SAD ambasada u BiH: Zaključci Svesrpskog sabora su napad na Dejton i državne institucije BiH

Ostavite komentar


  1. A vi (SAD) niste nikom pretnja? Samo celom svetu! Svaki novi predsednik koga izaberete donese novi rat u svetu. Sad govorite o Dejtonskom sporazumu koga i sami ne poštujete.

  2. Ne secam se da su pitali stanovnike RS, da li zele evroatlanske integracije. Stanovnici RS su do sada birali one ljude koji su protiv evroatlanskih integracija.

  3. Znači oni ipak priznaju Dejtonski sporazum ali neće da ga primene, pa kako onda može to biti napad na nešto što se pravite kao da ne postoji . Da li on postoji u praksi za vas , ne postoji , ako ne postoji nema napada , uostalom dokle ćete više da se pravite blesavi sa vašom nazovi politikom koju su svi po svetu prozreli , politika koje druge prave glupim . Stvarno ste „izizetni“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.