Vučić i Brnabić ispričali anegdotu o Drobnjaku tokom otvaranja Moravskog koridora

Ostavite komentar


  1. ako ima para, zašto se ne zakrpe rupe po putevima, zašto se ne pokrene privreda, nego smo postali moderni robovi strancima.jel to ta jaka poruka i rezultati?
    Ni deca više ne veruju u bajke! Zašto ne kaže šta bi sa Kosovom?

  2. Otvaranje,zbog kratke trase će biti voženo i u rikverc,da bi i pink mogao da popuni – zadrugu!

  3. Kako smo to mi izgradili kad britanska ambasadora kaže da je to prvi autoput u Evropi koji je finansirala britanska agencija? I zašto se to stidljivo kaže i zatrpava vicevima o Drobnjaku?
    Da nema evropskih para još bismo se vozili okolo naokolo…

  4. Kada nije patetičan pokušava da bude duhovit; nju ne spominjem, – ona uopšte nije bitna.

  5. Duhovitost?
    Ahaha!
    Sutra su svi fizicki bolesni, stvarno mislim- posle onolike voznje u otvorenom autobusu, direktno prenošene na svim nacionalnim frefencijama.
    Za postojece, one druge, svi odavno znamo!!!

  6. Jao kako su slatki, …
    …a taj drobnjak je bezmalo 20 godina u VD statusu direktora … i sprda se !!

  7. Anegdoda im je kao i sve drugo što rade, na nivou dece iz sedmog razreda osnovne škole.

  8. Predsednik je u pravu država i njeni gradjani daju novac kao i strani investitori..Horoskop i položaj meseca i slične stvari su za neku drugu priču.Ovde se radi o velikoj stvari o otvaranju puta u srcu Srbije.

  9. Sto se tice predsednika skontao sam za svo ovo vreme vladavine jednu stvar,sve sto kaze ili tvrdi upravo je apsolutno kontra od toga,jer ako je tako zasto bi to recima dodatno naglasavao,ono sto postoji samo po sebi ne zahteva usmenu potvrdu,toliko o tome..

  10. Direktor Puteva Srbije traži dozvolu od predsednika države da ga pusti da gostuje u TV emisiji,a na kraju emisije direktor pita predsednika:Kakav sam bio?Ne znam šta je strašnije :da li tolika vlast i moć ili ljigavo pitanje Drobnjaka?

  11. Vreme je za sajmske hale po manjim mestima gde ce mali proizvodjaci doci do izrazaja i krenuti u jacanje biznisa. Ne cekajuci opstinu da im pomognu po politickoj liniji…ozivece ekonomiju medta u kom zive kao i okoline

  12. Bracoooo!
    Jesu li Vas dovozili autobusima, kao u Vranju, Bosilegradu, Soko Banji…?
    Jesu li Vas primoravali da idete na skup, kako bi ste videli prvorodjenog kralja?

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.