SAD da traže nove izbore u Srbiji pod fer uslovima

*Međunarodne organizacije nisu preduzele ozbiljnu inicijativu za osporavanje Vučićeve vlade u vezi s prevarama tokom ovih i bivših glasanja građana
Srpska lobistkinja u Vašingtonu Danijela Sremac apelovala na predsednika Donalda Trampa "da ne podrži izbornu krađu"

Ostavite komentar


  1. SAD se mesa u unutrasnje stvari drzava po celom svetu . Zar je to njihova demokratija ? A kukaju kako se Rusi mesaju u izbore u SAD . SAD su govna svetskih razmera , a ove njihove srpske podguzne musice su govna srpskih razmera .

  2. Je li ovo plaćena reklama, ili Danas nalazi neki nematerijalni razlog da objavljuje tekstove i fotografije ove osobe?

  3. Konfuzija je totalna. Ko sad koga ovde podrzava?(da ne kazem pravu rec)

  4. Ti si jedan obicni izdajnik i lobista za americke interese sram te bilo a i vas sto uopste prenosite sta ona misli i kaze.

  5. gos.Danojela Sremac,Vi ne rekoste da je za Vucica glasalo preko dva miliona Srba,vec kako sto hiljadd Sorosevca,pubertetlija i sl. protestuje.Mislim da nije potreban komentar gos.Danijela…….

  6. Ja smatram da sam ja ta prava osoba koja treba da vodi Srbiju, ja sam ta koja prica u ime svih Srba u dijaspori, ja sam samoproklamovana predsednica instituta koga sam ja osnovala, ja pa ja. E moja Danijela, nije dovoljno biti bolesno ambiciozna i isfurati dubok dekolte da bi te neko uzeo za ozbiljno!

  7. Botovi se nisu usplahirali vec rade za svoje dnevnice i sendvice,,A moraju i da jedu da bi ziveli i ovakav posao im je jedini koji i mogu da rade jer je ocigledno da za nesto drugo nemaju kvalifikacija,,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.