SAD: Srbija prednjači u tretmanu užasnog nasleđa Holokausta

Ostavite komentar


  1. Srbija predvodnik posle 80 godina. Sta li je obecao, dao, platio Amerikancima da i oni botuju u njegovo ime ovih dana.

  2. Ovo je poražavajuće za čovečji um .A zločini koji su počinjeni pod patronatom SAD a zločini koje su počinile same SAD pa uvode sankcije ko pomisli da sudi njihovim vojnicima.

    1. Srbi uvek lete „ko govedo pred rudu“ . Zar nije logično da je naslednica NDH (reko Tuđman a ne ja) postala lider regiona po tom pitanju, nego mudro ćute.

  3. Kakve veze ima Amerika sa restitucijom zrtava Holokausta?
    Niti su zrtve bili njeni drzavljani, niti je na bilo koji nacin ucestvovala u Holokaustu, niti ima materijalnog interesa u toj restituciji?!
    Ili opet tretira ‘Izabrani Narod’, kao defakto stanovnike svoje 51 savezne drzave?!

    1. Ili opet tretira ‘Izabrani Narod’, kao defakto stanovnike svoje 51 savezne drzave?
      Ta vam nije losa g.Velizare!

  4. Valjda bi trebali da napravimo spomen srpskim žrtvama prvo, realno ih je bilo najviše na teritoriji Balkana a ne da se još „etiketiramo“ kako bi to „Danas“ i gazde želeli?!
    Najjadniji ste i ako da Bog da odgovarate za to!
    Sve najgore…

  5. Sad nekima i ovo smeta i negativno komentarišu restituciju Jevrejima. Samo neka je protiv AV, pa šta god bila tema. Ima ova vlast dovoljno grehova o kojima se može diskutovati, ali povodom ovoga stvarno nema mesta kritici.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Niko ne radi za Srbiju koliko EU 9

Žiofre: Niko ne radi za Srbiju koliko EU

Šef delegacije Evropske unije (EU) u Beogradu Emanuele Žiofre izjavio je danas u Nišu da niko ne radi za Srbiju koliko to čini EU i najavio da će kroz Plan rasta u naredne tri godine Srbija dobiti kroz reforme 1,5 milijardu evra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.