SAD žele dogovor Beograda i Prištine po svaku cenu

Diplomate o najnovijim porukama zvaničnika Stejt departmenta Metjua Palmera o kosovskom problemu

Ostavite komentar


  1. Belodano je da je Kosovo za SAD zivopisna okolina njihove bespravno sagradjene vojne baze Bondstil. Samim tim oni ne mogu da podnesu nikakva talasanja oko nje. To, tako i tacka. Sve ostalo su gimnasticke vezbe mozga i jezika.

  2. A za punu normalizaciju odnosa se zalazu i u opoziciji, kako je prezentovano i u deklaraciji szs o pomirenju Srba i Albanaca. Kako je to divno kad se sve strane slazu i zalazu za mir, eto nama boljitka i lepih vesti uskoro.

    1. Petre,to nije deklaracija SZS-a,već Đilasove stranke,a opozicija je još širi pojam – čine je i nacionalno orijentisane stranke (Dveri,Narodna stranka…).
      Faktografija,a ne propaganda.

      1. Dakle vi se ne slazete sa takvom deklaracijom? A sta cemo sa Cankom, Cedom, Zivkovicem, nasuprot Djilasovom imperativu da sva opozicija mora izadje sa jednom izbornom listom? Ili bar onaj deo opozicije koji on kontrolise? Gde je tu nuzni demokratski pluralizam?

  3. Čim se SAD i NATO povuku sa Kosova i Metohije a pregovodi obave u Beogradu i Prištini bez posrednika.

  4. Zele po svaku cenu nezavisno Kosovo da bi legalizovali otetu teritoriju u kojoj mogu da drze svoju bazu Bondstil i vojsku kako bi kontrolisali Srbiju a Balkan uglavnom kontrolisu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.