Sagovornici Danasa: Jačanje “levice” značajan odgovor na sve snažniju i prisutniju “desnicu”

O posledicama i efektima ujedinjavanja SDS i Demokrata Srbije na ovdašnju opozicionu scenu

Ostavite komentar


  1. Ajde Srđane ne obrći stvari. Od avgusta 2020 godine vas sve poziva na ujedinjenje srodnih demokratskih stranaka. Bojkotovali ste to, baš kao i pokušaj ujedinjenja pre 3 godine

  2. @Nikola Dm Sta pricas Srdjanu…to ti je kao da se obracas dudu! Neznalica i neostvaren covek kao i njegov predsednik i niko normalan se sa njoma ni oko cega o ne dogovara. Jos malo i Djilas ce da ih otkaci…to su vece netnalice i od Vulina, pa narod nije lud njih da dovodo na vlast!!!

  3. Gde su nova lica , neukaljana. Već ste se pokazali, kako očekujete našu podršku. Pored vas ovakvih, a pogotovo Tadića i ekipe, ovi neoradikali će vladati još sto godina, naravno ako iko ostane u Srbijici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.