„Deklaracijom Svesrpskog sabora afirmiše se Vučić kao lider svih Srba“: Sagovornici Danasa o skupu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Svesrpski sabor bi morao da bude zaista sabor svih Srba u bivšoj državi Jugoslaviji! Praviti svesrpski sabor samo sa Republikom srpskom nije pravedno prema Srbima iz drugih sada novostvorenih država, gde isto živi znatan broj Srba! Ovaj sabor se ne može nazvati Svesrpski jer to nije!

  2. „Лидер свих Срба“ ?
    Без мене. То су категорије из 19.века.

  3. Mogli bi da malo promenite sastav ovih „sagovornika“, nije valjda da postoje samo ovih pet, sest njih, vecito sitih sa vecito istom spikom.

  4. Malo sutra,kakav lider,čovek me ne zanima uopšte u životu,bio bih najsrećniji da nikada za takvog čoveka nisam ni čuo..

  5. „Ein Volk / Ein Reich / Ein Führer“ – ima li neko od političara u Srbiji imalo mozga? Znanja iz istorije? Poštovanja prema drugim narodima u Srbiji?
    Gde smo mi to stigli?

  6. Dokle će se Danas, opozicija i „ostali“ baviti SNSom. Kad se budu okrenuli apstinetima na izborima i pozitivnom kampanjom ubedili ljude da glasaju za nove programe a ne protiv postojećeg stanja koje je inače svima (apstinentima) poznato, možda će stvari krenuti da se menjaju. I još nešto ljudi treba da veruju onima koji nose promene !!

  7. Pa, mogli ste da nadjete kriticare koji su imali sta da kazu. Ovo su prazni hodovi ili govor nezadovoljnih, odbacenih jer nisu korektni.

  8. Hej pa jas gledao ovaj film 90tih. Znamo kako se zavrsio. Videcemo i ovaj put. Jadni moj narode

  9. Dragomir Anđelković, politički analitičar smatra da usvojena Deklaracija sadrži mnogo reči koje ništa suvislo ne znače.
    „Cilj je, kaže, da se pompeznim fazama prikrije veleizdajnička nacionalna politika Vučićevog režima.“ Najtacnija moguca formulacija vasarista u reziji tri bosanska jahaca apokalipse.

  10. Srbija je agresivni remetilački faktor koji nastoji potkopati sve susjedne joj države. U Srbiji se stalno vodi ista politika zamotana u nešto drugačiji celofan. BiH nikad nije bila dio Srbije i ako Srbi s njom nisu zadovoljni mogu se vratiti u svoju otadžbinu, tj. tamo odakle su i došli.

  11. Vučić je manijakalno opterećen vlašću.
    Zato i nije sposoban da Srbiju izvede na put demokratije i progresa, nego je godinama unazađuje i upropašćava.

  12. Obratio bih se gospođi Biserko.
    Šta je sa pravima, nas, Srba iz Bosne koji pod punim pravom ne želimo da živimo u državi kao što je Bosna. Zašto se uvek govori kao da su ovo Vučićeve, a ne naše želje. Pre nekoliko godina ste imali referendum koji Vam je indirektno rekao koliko Srba iz Bosne ne želi tu državu

  13. Taj bledunjavi skup nije nikakav svesrpski sabor, nego sabor Vučićevih i Dodikovih sledbenika.
    Falilo je samo još javno izvikivanje vođe.

  14. Daleko cemo doguramo sa ovom politikom, do sankcija u najbolju ruku.

  15. Може да ради што год хоће, да дуби на глави, хода на трепавицама, да се служи каквим год подлостима и манипулацијама, али мој председник или некакав вођа – никада неће бити !!!

  16. Gospodin Predsednik Srbije, je mnogo poceo da mase zastavom sa kraljevskim grbom. Moze biti da se iza toga krije njegova intimna intencija da bude kralj svih Srba. Kralj Aleksandar. Vucic.

  17. Apsolutno se slažem sa konstatacijom da svojim retorikom Vučić pokriva katastrofalne posledice po Srbiju i ceo srpski narod koje proističu iz njegove izdajničke politike.
    Koja bre borba za asrpskinrod ?
    Pa on je sve prodao sve ono što su tražili ( pa i ono što nisu tražili !!!) od njega.

  18. Samo još jedan u nizu sns skupova da bi se promovisao vođa i hranio njegov nezasiti ego.

  19. Nepogrešivo za sagovornike stalno nađete mrzitelje Srba i srbije.

  20. Preostaje samo jos da se Vucic proglasi Pontifex Maximus i imperator Srpske imperije, pa da Deklaracija bude kompletna.

  21. dno dno dna, glavno je ovde da se lepo jelo i pilo, ..ubise jednu zivotinu i stavise je na ,,razanj,, i uzivadr u tom ..pecenju..uzivase, dok su dovedeni da im budu ,,foklor,, setali po gradu na 35+.. bez vode hrane … toaleta. .ali potrpase ih u autobuse iz svih gradova i dovezose.. koliko je samo posla imala h pomoc.. a i saob policija rasporedjujuci gde ce ti autobusi da se parkiraju…e sad se moze ocekivati da Albanci to isto urade, j oni ovo naprave moze u oristini ili u tirani…koji ce to biti skup , albanci iz srbije iz makedonije s kosova c gore…..kao odgovor ovom… ,,nego jel ovi dovezeni dobise ,,Dnevnice,, ++..

  22. Da…ima propusta…pogrešnih podataka..ponavljanja I dr.
    No,
    Treba da shvatimo da je pompezna Deklaracija…Domaci zadatak A.Vučića…Ali .I.da se radi o pismenom zadatku u Osnovnoj školi.!
    Dobro.. da prihvatimo,ovo je ipak
    .Diplomski rad Predsednika ove države.
    Bolje nije mogao!

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 9

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.