Zvaničnicima EU je jasno da je Vučević nebitan: Sagovornici Danasa o otkazivanju sastanka Fon der Lajen sa premijerom Srbije

Ostavite komentar


  1. Ne može se reći da nije bitan, jednostavno drugačija politika i za sada je bolje ovako.

  2. Vučević nebitan? Ako premijer jedne zemlje po vama nije jedan od bitnih ljudi onda ne znam ko je…

  3. Jeste, bas se ne pita za nista a sve strane diplomate dolaze kod njega. Ma, daj, kakav je ovo naslov?

  4. Opozicija izgleda jedva dočekala ovaj otkazan sastanak pa prave scenario, ali razlog obično bude sasvim druga stvar.

  5. Pa ko je doveo vucica na vlast iz EU, taj zreba da ga “ skine“, a on sto “ pobedjuje“, te narod odlucuke to i oni znaju da svih +12 hod krade izbore realno bez velikoggg pritaska sa njegovim slihterima osvojio bi oko 20%

  6. Zasto da ju je stid ,kad su je poslali da ucenjuje Vucica da bi nas i dalje cerupali i naveli da se jos malo zaduzimo i da budemo u potpunosti pod njihovom svakojakom kontrolom.Drugo: Fon Lajenova nije htela da gubi vreme sa takozvanim nasim premijerom jer je posao zavrsila sa Vucicem.

  7. Vise se i ne foliraju, otvoreno nas tretiraju kao koloniju – dovoljno je da se vidi sa upravnikom, ostali su dekor

  8. A kako sagovornici Danasa kvalifikuju odluku Ursule fon der Lajden da se ne sretne nisakim iz opozicije. Znači li to da su i oni nebitni?

  9. Премијер Србије је будући председник Србије.

  10. Једино заједничко Фон дер Лајен и Вучевића је то што их грађани нису бирали, већ их је неко поставио.

  11. Nema ni potrebe da se sataje Vucicevicem jer on mora da ponovi isto sto iVucic. Nesme drugacije.

  12. Ja mislim da će nas otkazivanje razgovora Fon der Lajen sa Vučevićem ( makar i formalan),koštati.Dok ona najavljuje 1,6 milijardi eura kao pomoć Srbiji za privredni razvoj,u drugoj kancelariji taj novac se već troši i to tamo gde ne bi smelo (nije ovo prvi put).Pa mislim da će pitanje tog novca biti pod znakom pitanja.Niko ništa nije objavio da li je bila najavljena večera Vučića i gošće,na kojoj će se nastaviti razgovori ( i o litijumu),nikakvo saopštenje nije dato.Izjave Fon de Lajen u Beogradu i Prištini se bitno razlikuju,kao i njena obećanja data jednima i drugima.Mnogo su zadovoljniji političari sa Kosova ( nesmal ;samo nam vi dajte ruku,a mi ćemo vas nepogrešivo voditi),sa puno hvale i obećanja.A onaj što najbolje zna svetsku politiku lako će to uočiti.

  13. Ko drma kavez botovima? Ako vam nije vazno sta pise Danas, sto ostavljate tolike komentare?

  14. Premijer ako ima trunke dostojanstva treba da podnese odmah ostavku jer ga je predsednik države ponizio sa sve narodom Srbije ugošćavajući ovu gospođu posle takvog njenog postupka .Gospođu je trebalo odmah kulturno ispratiti do aerodroma i poželeti joj srećan put.Ovako Vučić po koji put promoviše samog sebe.

  15. Рашчистити два факта : Ко је гласао за ову бриселски бирократкињу?Нико, у Немачкој анонимус, али је позавршавала у Америци курсеве и од њих инсталирана у Брисел да ради за америчке интересе , акушер у високој политици, и већ оптужена за више милионске махинације ? Вашар!Њен ,такође ,дириговани домаћин , вишеструки изборни преварант и лопужа , са легитимитетом Сомосе , Папа Дока или Чомбеа !О несретнику из сценографије, Вучевићу, је илузорно и говорити , трагично је сазнање да ова два створења у заједници са трећим ,у лику бриселске бабице, ваљају по европском блату несрећну Србију , нажалост , њеног избављења из канџи ових лицемера , вашарских превараната, вулгарних примитиваца …нема ни на далеком хоризонту !

Ostavite komentar


Politika

Šta je Vulin poručio za RTS nakon povratka sa samita BRIKS-a? 10

Šta je Vulin poručio za RTS nakon povratka sa samita BRIKS-a?

Potpredsednik Vlade Aleksandar Vulin predvodio je srpsku delegaciju na samitu BRIKS-a u Kazanju, za koji ističe da je probudio nadu u svetu. To je skup slobodnih zemalja i ljudi, kaže Vulin. Ističe da BRIKS ne uslovljava Beograd, te da bi bilo neodgovorno ne istražiti sve pogodnosti organizacije u kojoj su Rusija, Kina i Indija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.