Sagovornici Danasa: Vučić se neće odreći moći

O najavi predsednika Srbije da će se povući sa liderskog mesta u SNS

Ostavite komentar


  1. mogla bi brnabićka da pruzme tu poziciju. na taj način stranku dobija ličnost koja nema podršku ni u stranci ni u javnosti i stranka nemože da se suprotstavi vučiću. na taj način on i dalje ostaje neprikosnoven jer SNS bez njega i dalje neće vredeti skoro ništa.

    1. Jok nego ce dopustiti Opoziciji koja ide na Kafucino kod Amerikanaca na dogovor kako ce dalje da vode cirkus

  2. Zasto bi predsednik Vucic napustio vlast ??? Ne treba sad da ode kada je popravio stanje u Srbiji.

    1. Vlast jednako stranka jednako SRbija!!!
      Koja filozofija Marko
      Bot jednako bot jednako bot

    2. Voleo bih da objasniš šta ti misliš pod pojmom „popravio“. Šta je popravio? Mladi prestali da idu iz zemlje, smanjena zaduženost zemlje, primljeni smo u EU, zakoni se ne donose isključivo po hitnoj proceduri, nestali su čuven VD direktori JPa bez konkursa? Šta konkretno?
      Hvala unapred

  3. Pametnog čoveka retko vidite da priča jer ;
    on uglavnom radi , stvara nove vrednosti , realizuje
    ideje i nema mnogo vremena da se pojavljuje i drži
    predavanja – naravno ukoliko nije Profesor !
    A pošto Predsednik AV 24 sata , svuda i u svako vreme nešto propoveda ,
    komentariše , gundja , kritikuje i tračari , pitam se samo ;
    kad on uopšte radi ??!

    1. Nema vremena, hahaaaa, pa čovek spava na Pinku i RTS-u, iskače iz frizidera, klozetske solje, davi, gusi, kuka, place i laze za olimpijsku medalju !!

  4. Kao Milo ili Dodik ili Putin….sta god da bio…centar moci je u njegovim rukama. Moze da bude i predsednik lovackog drustva – ne menja stvar.

    1. Da nisi spomenuo Putina, komentar bi ti nesto i vredeo, ali uporedjivati putina sa ovom bagrom je bolesno. Putin je od svoje drzave nacinio silu, i nije izdao svoj narod i drzavu, pa se pitam. Dali si ti normalan.

  5. Covek koji je blef-predsednik drzave, utelovljenje bede i srama svoje zemlje, sa likovima iz cirkusa oko sebe, vladace i dalje.. jer mi ga trpimo bez pogovora…

  6. Poslao sam komentar pre dva dana da ovaj nece da pusti vlast iz celjusti i da citava prica dziberski spin u predizborne svrhe tandrkanja po medijima. I evo vec pocelo da tandrce a meni komentar od juce cenzurisan. Taka je stvar danas i ovde.

  7. Ma to su stari komunistički fazoni.Sad će ovi poltroni,uvlakači,preletači
    da ga mole da ostane na poziciji
    precednika sns jer“nema niko
    bolji,lepši,pametniji,kulturan a voli narod“ a i to je „najbolje“ za
    Srbiju.Iz ovoga on očekuje da
    izađe još jači.Problem je što
    običan čovek(sa životnim problemima) to ne vidi i ne shvata njegovu igru da bi
    večito ostao na vlasti.

  8. Verujem da se AV neće kandidovati za mesto predsednika SNS na sledećim stranačkim izborima. Pomoći će stranci da pobedi na sledećim redovnim izborima. Nakon toga SNS će podržati AV na predsedničkim izborima. Tako će AV mirno odraditi dva predsednička mandata. To je najbolje za SNS i za AV. Scenario da svi budu zadovoljni, što bi naš narod rekao, vuk sit i jarići na broju.

  9. Pusta buvu da vidi da’l ce neki tupan iz SNS-a da se izleti da kaze da je zainteresovan da se kandiduje umesto Vucica, da vidi ko bi mu bio eventualni protivnik i onda da ga smeni. Ne ide se mirno s vlasti kad znas da ti je sledece mesto prebivanja Zabela. U pravu je bio Jovo Bakic, nece ovo mirnim putem ici.

  10. BOJIM SE DA CE LUDAK OSTATI JOS DUGO VREMENA KAKVI SU NAM GRADJANI JADNI I NEPISMENI

  11. Pa naravno da se Vučić neće odreći moći! Nije valjda tolike godine uložio da se dočepa moći, da bi je sada, tek tako, prepustio nekom drugom?!! Što bi sam Vučić rekao, „taj film nećete gledati!“
    Vučić veoma dobro zna da gubitak moći i politička penzija za njega prosto nije opcija.
    Ne, desiće jedna od sledeće dve stvari:

    1. Vućić će nastaviti kao i dosad, pa kud puklo da puklo, a ovo o povlačenju će biti samo još jedna od njegovih neispunjenih najava. Nema štete jer tih njegovih (neispunjenih) najava je dosad bilo toliko da smo potpuno oguglali i ovu ćemo vrlo brzo zaboraviti, kao i sve ostale.

    2. Vučić će postaviti na čelo SNS nekog drvenog lutka čije će konce on vući iz pozadine i pri tome se neće čak ni preterano skrivati. Zanimljivo je da neki vide Brnabičku na tom mestu, iako ona čak nijje ni formalno član SNS (ili barem još ne)! Voleo bih da vidim koje će face složiti mnogi SNS veterani kad vide da ona čim se učlani, ekspresno postaje, barem formalno, glavni gazda u SNS-u! A oni se tolike godine šlihtali i obožavali Šefa do imbecilnosti i na kraju – ćorak! Ali šta ćeš, life is a bitch…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.