Šalja: Ukidamo carine ako Srbija i BiH priznaju kosovske dokumente

Ostavite komentar


  1. Da li je i postavljanje takvih uslova u skladu sa pravilima međunarodnog prava?! Hajmo svete! Vidite li ovo?!

  2. Toliko su nemocni da ucenama pokusavaju da dobiju nesto. I druge zemlje su pocele da povlace priznanje shvativsi koji je njihov cilj, ali njima su Srbija i BiH trn u oku jer napreduju i uzivaju postovanje drugih sila. A njih podrzava samo Amerika i to zato sto ona ima koristi od toga inace su joj Albanci toliko bitni da nemam reci.

  3. Ko ne zna sa kime ima posla, a u Srbiji barem 70% naroda toga nije svesno, poverovaće u ovakvu kooperativnost i „dobrotu“ Albanaca, zaboravljajući da će se sutradan pojaviti, neki drugi „Šalja“ i sve to poreći i obrazložiti nekim bizarnim razlozima, poput onih koje danas iznose odnosno, da Srbija „nije poštovala“ dogovore koje su postigli u Briselu, uprkos tome što znaju da nijedan od postignutih sporazuma oni nisu ispoštovali. To je taj začarani krug gluposti, infantilnosti i mržnje, koje takozvana medjunarodna zajednica, čitaj SAD, mešaju, kombinuju i koriste kako njima odgovara. Albanci su tu samo „kegle“, i ništa drugo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.