Samardžić: Nije još vreme za moj odgovor da li ću biti pregovarač

Bojkot opozicija ove nedelje razgovara o zajedničkoj platformi za dijalog sa vlašću

Ostavite komentar


  1. Ljudi moji sta ocekujemo od danasnje opzicije kad nemaju ni sopstvenog pregovaraca o izbornim uslovima.
    Zamislite tek onda kako bi sastavili Vladu i resore.
    Nemaju ni nosioca liste mego ga traze medju episkopima i vanstranackim ljudima
    Znaci nemaju nista osim velike volje za vladanjem.
    Ovo je jedinstven primer u svetu.

  2. Poznavajući Samardzića koji ima temperament i razmišljanje poput Kostunice …njegov odgovor će doći posle izbornog procesa !!

  3. Čovek koji je predavao na faxu o Evropi,toliko toga ružnog u parlamentu izneo na račun te Evrope,spestio člana porodice u instituciju koja treba da krči puteve ka Evropi i ubrza integraciju Srbije .Na brodu je bilo takvih kompasa sa lošom deklinacijom ,bolje je bilo gledati u nebo pre će pomoć stići.

    1. Nemas ti pojima sta je on predavao i jos uvek predaje na fakultetu politickih nau ka . Nije on predavao o Evropi nego se bolje informisi a evo ja cu ti pomoci Предмети које предаје: основне студије – Политички систем Европске уније; мастер студије – Сложени државни системи, Уставна политика Европске уније, Управљање кризом у Европској унији; докторске студије – Систем управљања у Еверопској унији. Prema tome niko bolje tu materiju ne poznaje od njega a to se mnogo razlikuje od ovih nasih prodavaca magle koji misle da ce nas nas lepim pricama i lazima uvesti u tu zeljenu Evropsku uniju.

      1. Lepo piše predavao o Evropi!Dobro želiš da te primeti ,tvoj motiv i nabrajaš i nanosiš još veću štetu Samardžiću,borcu protiv evrope.Zašto je potomka stavio u komisiju za evro integracije u svoje vreme?Njegovo poznavanje evrope i zakona je trnutno ovako:Nezaposlena žena se porodila u Bg otišla u Nemačku,priznali joj porodiljsko 450e do starosti deteta dve godine.Detetu dali dečiji dodatak 300e do 18 godina starosti.Ako ti je potrbna još neka informacija slobodno pitaj ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.