Samardžić: Podela Kosova kao dimna zavesa

Ostavite komentar


  1. Mislim da je to vec potpisano, trazi se nacin da se to predstavi u javnosti kao „velika pobeda“ i da smo za 15% drzavne teritorije dobili „duplo golo“.

  2. Samardžić je zaboravio samo jedno, relativno brzo će se videti da li ćemo potpisati taj akt, da li je izmislio podelu ili pripajanje. Ne vidim šta bi imao od toga.

    1. Izvini, koji deo strane drzave zeli da pripoji Srbija.? Pa i ja sam protiv aneksije.

  3. Ono što je Samardžić uradio sa svojim koalicionim partnerima je strašno i jako teško se možre popraviti. Samarđić je bio ministar za Kosovo kada je ono proglasilo nezavisnost tako da nema prava da kritikuje ničije postupke.

  4. Dosta mi je ovih sto samo nesto pametuju. Niko se nije potrudio da resi pitanje Kosova, samo su mnogi jos vise problema napravili. Sad ce se spasiti ono sto moze i prihvatite to i budite zadovoljni sto se bar neko trudi i pokusava da uradi najbolje za Kosovo.

  5. Kamo srece da smo profesora malo vise slusali. U vreme dok je on bio ministar a na vlasti ondasnji DSS na Kosovu i Metohiji imali smo nase sudstvo, telekomunikaciju, zdravstvo, policiju, skolstvo i jos mnogo toga. Danas nemamo nista sem botova koji za sendvic i flasicu vode kuju u zvezde svog sefa i srpsku izdajnicku listu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.