Samardžić: Srbiju može skupo koštati Vučićevo dodvoravanje Kini

Ostavite komentar


  1. Ako kazes nesto vezano za Sindjang ili Tajvan onda podrzavas Kinu ako pak u Kini ne kazes nista vezano za to onda podrzavas USA i ine zemlje, sa druge strane Tajvan je bio Kineski pa kada je Cank Kaj Sek pobegao na Tajvan onda se kao Tajvan odvojio, ovo je uprostena verzija stvarnog dogadjanja, ukratko to, tako da nisam siguran da ste u pravu. Inace moje misljenje je da je podrska provinciji Sindjang od strane USA i inih satelita, pre svega zeljom Amerike da taj deo odvoji od Kine, i sa te strane ugrozi ne samo Rusiju nego i Kinu. Tesko je danas biti neutralan a sta je bolje, pa nacice se neko pametniji pa ce nas nauciti, dotle cemo lutati i uzivati u Rijaliti programima na svim nivoima. Ziveli

  2. Covek se pogubio totalno. Ne zna gde bije. Danas laze Kineze, sutra Amerikance…kad krenu i jedni i drugi da mu naplacuju auuu, nazalost celu Srbiju stavlja u nezgodan polozaj.

  3. Stvar je u tome što nema reciprociteta Si Điping nije podržao Srbiju u vezi sa Kosovom, a Vučić jeste Kinu po pitanju Tajvana.Vučič se nije poneo diplomatski.Podrška je morala biti uzajamna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.