Samit u Parizu: Usamljena pozicija Srbije

Ostavite komentar


  1. To što je Srbija sama,sama je i kuva jer je odbacila sve koji su moćni i podržavaju međunarodno pravo,a prigrlila je NATO zločince,koji su 1999.jasno pokazali šta žele Srbiji.Bojim se da su NATO želje i želje svih bašti Srbije od 2000.iste.

  2. Napokon ce morati prestati sa lazima, sada ce Putin zagrmiti ili ipak nece:-)) Jadan narod, ali i sam je kriv!

  3. Pa kako oamljena pozicija. Predsednik Vučić&Co su nam do juče probijsli bubne opne o nhegovim velikim i trajnim prijateljima i braći na lelu največih država sveta.

    1. Zalosno je sto svi komentarisete o Kosovu a zaboravljate koje osnovao iorganizovao „Kosovo“sa fuss notom ili bez nje, Zasto ,posto ste pametni,ne stavite to pitanje u UN, da ponistite „drzavnost“ Kosova …Ko su vlast,sudsttvo,vojska..na Kosovu…Gde je medjunarodno pravo …Tuzno

  4. Alo bre zemljače, stavi to pitanje na referendum, da vidimo šta narod Srbije kaže. Nemaš ti mandat za nikakve pregovore!!! Kosovo je deo Srbije, isto kao i Vojvodina, Šumadija, Pomoravlje, Sandžak i sve ostalo!!! Dosta bre više ovog ludila!

    1. @Nikk***Ako je Kosovo deo Srbije gde su srpski policajci,graničari,vojnici,sudije,poreznici…na tom „delu“ Srbije? Otišli na godišnji odmor u Šumadiju,Vojvodinu?

  5. Mi budale nismo treba objasniti EU, ako neko ima bolje resenje koje nudi EU a koje odgovara Srbima dovesti ga na pregovore .

  6. Usamljena pozicija… A šta smo drugo mogli da očekujemo od odlazaka na pregovore sa EU, odnosno sa onima koji su inicirali, podržali i priznali nelegalno i nelegitimno otimanje dela teritorije državi koja je bila i jeste međunarodno priznata. Odlazimo dželatu i otimaču na noge a očekujujmo, šta? Da će imati uravnotežen pristup? Da će biti objektivan? Očekujemo li možda primenu međunarodnog prava? Pravdu nasilnika?

  7. Meni je zao naroda, sto duze Vucic bude „branio „ Srbiju, polozaj naroda ce biti sve gori! Vucic jedino brani sebe, to je cinjenica.

Ostavite komentar


Politika

Đurić sa češkim ministrom: Strateški prioritet Srbije članstvo u EU 10

Đurić sa češkim ministrom: Strateški prioritet Srbije članstvo u EU

Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić se u prvoj zvaničnoj poseti Češkoj danas sastao sa svojim domaćinom, ministrom inostranih poslova Janom Lipavskim i izjavio da dve zemlje "povezuje viševekovno prijateljstvo" i da je strateški prioritet Srbije članstvo u Evropskoj uniji (EU), saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.