Samo nas brojite, sve nas je više: Narodna stranka iz Vranja poslala poruku Pokretu socijalista 1Foto: V. Ristić

Kada se pokret koji u Vranju ima jednog jedinog člana usudi da broji i komentariše opoziciju i održani predizborni skup u Vranju, a nakon komentarisanja broja prisutnih od strane Aleksandra Vučića, jasno je svima koliko je ova vlast uzdrmana i koliko se iz petnih žila trudi da zaustavi pad rejtinga njihovog zajedničkog vođe, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke (NS), kao reakcija na saopštenje Pokreta socijalista (PS) u Vranju.

Iz vranjskog PS su poručili – u dopisu koji je potpisao predsednik odbora Slavoljub Stojmenović – da je „svako kome je stalo do objektivnosti“ video da na skupu Ujedinjene opozicije „nije bilo više od stotinak ljudi“.

„I, gospodo iz koalicije Đilas–Šolak, nemojte se stideti svojih pristalica zato što ih je bilo toliko malo, oni to ne zaslužuju“, spočitava opoziciji PS Vranje.

Samo nas brojite, sve nas je više: Narodna stranka iz Vranja poslala poruku Pokretu socijalista 2
Slavoljub Stojmenović, predsednik Pokreta socijalista Vranje / Foto: Dušan Pešić

NS u Vranju se, sa druge strane, pita zbog čega je predizborni skup Ujedinjene opozicije „uzbudio i uznemirio“ lokalni PS.

„Pa, kad je to tako, gospodine Stojmenoviću, što se onda uzbuđujete? Što brojite opoziciju i opterećujete se koliko je naših istomišljenika bilo na konvenciji ako ste sigurni u vašu pobedu? Što vas je toliko uznemirio taj skup, pa ste se orkestrirano sa Srpskom naprednom strankom (SNS) napeli da nas komentarišete kako smo malobrojni i kako smo nebitni?“, pitaju iz NS.

Iz odbora stranke koju predvodi Đorđe Ristić poručuju PS da se „građani Srbije više ne boje vas, ni vaših šefova, ne veruju više lažnim obećanjima opsenara Vučića“.

„Samo nas vi brojite. Nas je sve više, a vaš pad blizu. Znamo da vas je pogodilo to što se u Vranju dogodio jedan skup slobodnih ljudi koji su tu došli svojevoljno, bez pretnji i ucena, bez autobusa, bez prisile i straha i to vas mnogo boli“, poručili su iz NS.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari