Samofalov: „Akademija“ običan servis za partijsko zapošljavanje

Funkcioner naprednjaka Marko Đurić javno pohvalio "buduće lidere SNS"

Ostavite komentar


  1. Neshvatljivo je da i za dobre stvari moraju da se daju ovakve izjave. Neverovatno je koliko pojedine opozicione stranke vode iskljucivo destruktivnu politiku. Pljuje se po svemu dok sa druge strane plan i program rada nigde ne podnosi. Sramota!

    1. Dobre stvari?
      Nepotizam, nedostatak digniteta, idolopoklonstvo, beskrupuloznost…
      Zbog takvih koji vode tu propalu državu u još veći ambis i vas “lavova” koji ih zdušno podržavate prestao sam i da posećujem Srbiju.
      Jednostavno mi se gadite!

  2. Bravo za Gospodina Samofalova. Tako se pravilno usmerava i gaji podmladak da bude svestran. Saradnja sa Nemačkom socijaldemokratskom fondacijom Fridrih Ebert, kao i sa sa britanskom Vestminster krunom je pravi pogodak za naše mlade. Takodje predavanja i studijske posete Beču, Temišvaru, Šapcu, Vrdniku, a valjalo bi u idućoj godini i Moskvi, što bi mlade još više privuklo. Ipak mislim da bi najveći uspeh bio ako bi jednu seriju diskusionih predavanja napravili u Beogradu u SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI u direktnoj sardnji sa Pretsednikom SANU, Gospodinom Kostićem, da bi to bilo mnogo delotvornje, s obzirom na okolnost da Predsednik SANU Gospodin Kostić nikad nije uputio ni najblažu kritičku primedbu na vašu ukupnu delatnost, dok je vladajućoj opoziciji par puta pokazao čak i “zube” u vezi sa KiM-om i RS-kom. Uostalom on više brine o mladima pa uporno negoduje zbog odliva perspektivnih mladih. Pošto je Gospodin Tramp, čini mi se, u paketu sa North stream 2, stavio sankcije i na moje komentare, sumnjam da će objaviti ovo Danas, eventualno možda malo sutra, pa ću ponuditi to i našoj slavnoj Politici, mada je i njihova cenzura podigla “preponu” za autsajdere.

  3. Akademija SNS!?!?
    Pa ovo nema ni u Monthy Pyton, glupost veka, kao skola dzeparosa ili secikesa…

  4. DS ima autorsko pravo na sve ono što danas kritikuje. Ja sam inace učesnik i svedok bune devedesetih koju je vodio SPO a ne DS. Pitam Samovalova čiji su članovi ginuli, čiji su članovi hapšen i otpuštani sa posla. To sigurno nisu bili vaši članovi, stradali su jedino SPO-vci. Sećam se kako su vaši članovi odlazili na edukacije u inostranstvu a kasnije postajali viđeniji aktivisti. Što se nepotizma tiče vi ste to apsolvirali i autorstvo vam čak ni SNS ne može oduzeti. Jedini iskren u bunama devedesetih bio je SPO a svi ostali su mu predstavljali prepreku i čekali momenat da uz njihovu pomoć što više satanizuje tu iskreno demokratske i narodnu partiju.

  5. Jadna deca, mastaju da su vucic … Izgleda da su pokupili sav kadar iz kozarskih i opancarskih srednjih skola pa im fali. Fakultet Politickih Nauka ne znaju ni da postoji.
    A sta ce biti kad prvi diplomci pokusaju da postanu lideri :D, necete uciti vise samo o djilasu 😀 … ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.