Samofalov: Režim pokušava da se „opere“ pred svetom

Sagovornici Danasa o tvrdnjama premijerke u autorskom tekstu za Vašington tajms

Ostavite komentar


  1. Tacno je da neki mediji vlast u Srbiji ocenjuju kao autokratsku, ali ima i onih medija koji podrzavaju vlast u Srbiji, tako da je situacija sa medijima kao i u zivotu, neko nas hvali a neko kudi.

  2. Ovaj režim je bolji od bilo kog što je bio do sada nikada niko od vas nije uradio ništa za narod, a pogotovu sada možete samo da im zavidite u svojstvu običnog građanina kažem što i jesam na muci se poznaju junaci, a vi samo laprdate lapprrr laprrr

    1. Niko u prethodnim režimima, sem ovog najboljeg do sada, nije nešto uradio za narod? Besmislica koju ne treba dalje razmatrati.
      Prezime, znači i tvoje, koliko god sebe ne ceniš, piše se velikim slovom.
      Moram da ti ukažem i na činjenicu da u pravopisu postoji znak interpunkcije zvani tačka.

    1. Svaka im cast i drzavi ali i struci koja neumorno radi i bori se za zivote ljudi

    2. Samo bot pripravnik kaže „unazad 100 godina“, a iskusni bot bi rekao „u novijoj istoriji Srbije!“

  3. Sve sto rade Vucic I Brnabic treba biti kaznjivo, oni jednostavno prave budale od naseg naroda, takve diktature koju su uveli u Srbiji to zaista nigde nema. Vuciceve privatne pozive telefono plus iznosenje u medie to je zaista najmracnije, muci, odreduje zatvara, uzima slobodu zivota Srbiji I narodu nemam reci, I da pitam se kako takvi ljudi uopste mogu biti Na celu jedne zemlje? To je najcrnje sto se mojoj zemlji moglo dogoditi verujem u BOGA I u Bozju kaznu Srbijo nemoj se predati bori se za tvoju slobodu

  4. Nije u pravu, jer se kritike pojavljuju takvi tekstovi samo u Nemačkim i Engleskim novinama ( izgleda da je to za neke ceo svet), pa se postavlja pitanje da li su ti tekstovmi možda i naručeni?

  5. Klasičan primer zloupotrebe, radi samo promicije i sticanja političkih poena.

  6. Sta ovaj nalupeta kakvo pranje kakvi bakraci pa ko je mogao da zna za virus u celom svetu znaci li to da se onda svi peru od necega.?

  7. Za divno čudo nisam čuo da je bilo koji aktivista iz redova opozicije nešto volontirao, ili ne daj bože donirao a kamo li pomogao da se sve ovo što lakše prebrodi.

  8. Ova vlast je daleko bolja od bilo koje što je bila do sada nikada niko od vas cinkaroša nije uradio ništa za narod, a pogotovu sada možete samo da sadašnjoj zavidite u svojstvu običnog građanina kažem što i jesam na muci se poznaju junaci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.