Samoopredeljenje zahteva formiranje Instituta za istraživanje srpskih ratnih zločina na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Umesto „Muzeja genocida“ a sada i „instituta“, možda bi bilo najbolje da arnauti lansiraju jednu svemirsku stanicu koja će iz svemira, permanentno, svima na planeti Zemlji, slati poruke i podsećati ih na „genocidnost“ Srba. Mogli bi da lansiraju i poseban satelit koji će na bezbrojnim kanalima emitovati samo programe silovanja Albanki od strane srpske soldateske. To će biti „neoborivi dokaz“ da su Srbi silovali „najmanje“ 20.000 Albanki. Materijale mogu da pozajme sa bezbrojnih, ovozemaljskih, porno sajtova. Šta ih briga. Za njih je glupost isto što i najverća mudrost a laž neoboriva istina.

    1. Ocigledno ne shvataju njihovu poentu bitisanja na tom prostoru. Ne shvataju da su samo jedna obicna nit u zapadnom sistemu. Sve dok zapadu to odgovara drzace ih. Onog momenta kada im ne budu trebali. Pustice ih niz vodu ili u prevodu politicki garbidz. To sto kazu da su arbi silovali 20.000 kamo lepe srece. Rodilo bi se bar 20.000 nalih srba. Nazalost nema nista od toga. Toga dole nije bilo. Za razliku od siptara mi imamo pokolenja i tradiciju a oni i dalje zive u klanovima i dalje vaze krvne osvete i dalje su zatucani i nepismeni. Nikad u ovom delu svemira se ne pitaju oni. Sve odlyke donosi Amerika koja je zlo ovog sveta. Za 50 godina. Mozda mi necemo svi docekati ali nask narastaji da. Konacno ce biti crna rasa u vecini a to znaci da ce mnogo sto sta biti drugacije pa i Kosovo i Metohija. Polako mi nigde ne zurimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.