Sanda Rašković Ivić: Izlazak na izbore znači učestvovanje u farsi i besmislici

Ostavite komentar


  1. Nećete na izbore, jer ste svi plaćeni s istog mesta. I vlast i opozicija. Izvodite predstavu da narod upre pogled u vas, dok ga žednog prevode preko vode. Lutkarsko pozorište. Neko vuče strune, narod gleda i balavi, tapše frenetično, besni, dok mu krcka kičma i vade se poslednji zubi. Kad se predstava završi, ostaće pustinja, ni kamen na kamenu, a putujući cirkus, vlast i opozicija će negde mazati jedni drugima leđa na Sejšelima, Bahamima i sl.

  2. Očigledno neumete da radite posao kako treba.
    Mene samo zanima da li ste vi svesni reči koje izgovarate ili samo lupetate…

  3. Kad procitam ovako visokoumna razmisljanja pojedinih politicara, pitam se cemu, uopste izbori? Zar to nije prevazidjena kategorija? Time e zamlaciju jos samo neki zaotali i priglupi narodi. Zar nije jednotavnije icupati koc iz ograde pa na ulicu. To je prava demokratija, i samo na taj nacin moze da se izbrusi prava odnono autenticna volja ovoga naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.