INTERVJU Sanda Rašković Ivić: Skup Aleksićevih pristalica na Oplencu sluti na cepanje Narodne stranke

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Raskovic Ivic,kada smo ulazili u stranku i mukotrpno radili na terenu,ta stranka je bila narodna i proevropska,danas ste je Vuk i vi navodni elitisti uveli u nacionalisticke vode i okrenuli ledja evropskoj perspektivi.Kada bi vise razgovarali sa clanstvom,a ne igrali golf,filozofirali iz kabineta i podilazili krajnjoj desnici,mozda bi vam bilo jasno da za to podrsku nemate,ne samo clanstva vec i biraca.

  2. Sta im ovo treba…. Nadam se da Aleksic nije novi Lecic preko koga vlast pokusava da preotme stranku.

  3. Ovo sluti da će vas ostati nekoliko oko vuka.Biće dovoljan i jedan minivan da se vozikate po Beogradu.

  4. @građanin, komšo potpuno si u pravu, navadili se profi političari da pametuju i menadžuju, a mi propadosmo….i dalje padamo, samo što ovi nisu krenuli po kućama.
    Aleksić im bio dobar dok je doveo masu i radili kako oni misle

  5. Cepanje NS odgovara pre svega AV i SNS, ali i nekim opozicionim krugovima.
    Do preko potrebnih promena se moze doci samo zajedno.

  6. Aleksića na sledećim izborima narod Srbije bira za Predsednika.
    Napokon da se pojavi prava osoba posle Đinđica

  7. Elem u ovakvom vremenu i u ovakvoj diktaturi, cepamo dlaku na pola tj. autobus stranku na dve kombi stranke. Pa … čestitamo. Nesrećni građani Srbije će biti oduševljeni obrazloženjem cenjene g-đe …

  8. Dosadašnje saborce nazivate društvo. Zar to ne govori dovoljno o Vama? U poodmaklom sam životnom dobu, a učesnik sam svih protesta od 66/67. Vi i ostali koji su uz sadašnjeg predsednika su za mene veliko razočarenje.

  9. Draga doktorko, NS i jeste Aleksićeva. Uzurpator je Sunđer Boba. Ali ok, eto mu stranka, eto mu vas. Miki će da se vrati izvornom pokretu, a vi nastavite dalje.

  10. Nakveca „Gogoljeva duša “ je Jeremić koga je pregazilo politicko vreme pa je od evropejca stigao do protivljenja nastavku priblizavanja EU ,a samo zato da bi sacuvao vlast unutar kombi stranke.Aleksic je covek promena !

  11. Aleksic je politicar novog talasa, bez mane i bagaza. Moze postati lako novi vodja opozicije i Srbije. Iza njega stoji rad i populkarnost, cak veca od njegove straneke, U Narodnjacima na zalost ima znacajan broj „starih“ kadrova, sa mrljama u biografiji, A takvi nemaju vise sanse, gradjani su ih procitali i siti su ih. Puno uspeha Aleksicu !!!!

  12. Kako je moguće da je običan skup na Oplencu opasniji od odluka koje ste prethodno doneli i oterali čoveka na taj skup?
    Referentni sistem nije promenjen , pa ne treba menjati merni sistem i merila!

  13. G-djo Raskovic Ivic, slusao sam nedavno gostovanje g. Jeremica na nekoj televiziji, gde je pricao o demokratskim izborima u stranci koji ce biti krajem godine. Zasmetalo mi je samo jedno, a to je izjava, parafraziracu, ja cu ponuditi mesto potpredsednika stranke kao sto je i sada g. Aleksicu, pa se onda malo ispravio, ako ja budem ponovo izabran, nije li red reci trebao da bude prvo ovo sa kraja pa onda ono drugo. Iz toga sam zakljucio da g. Jeremic racuna i dalje na mesto predsednika stranke a g. Aleksic pa tesko da bi mu bilo ponudjeno potpresednicko mesto. Razmislite vi ste strucni za tumacenje recenoga. Ziveli

  14. @Gradjanin,
    apsolutno ste napisali suštinu. Ja sam član od osnivanja i nadao sam se da će se stranka profilisati kao građanska, a ne ,jeftina, nacionalistička.

  15. Svi sukobi u strankama se desavaju radi debeogradizacije,naime cim se pojavi lider stranke iz unutrasnjosti on postaje problem u stranci,tako i ovde. Od toliko stranaka u zemlji na prste ruke se mogu izbrojati lideri van Beograda oni iz unutrasnjosti predodredjeni su kao „kasacka“ da prikupe glasove koji ce se pripisati lideru. Vlast je slast,ne kaze se uzalud.

  16. Više verujem Sandi Ivić Rašković nego Jeremiću i Aleksiću zajedno.
    Sanda Ivić Rašković je jedina osoba iz političkog miljea Srbije kojoj mogu verovati.

  17. Gdj. Rašković bi mogla da ode i uživa u političku penziju ,kao i Slavica Đukić nova min.prosvete u svoju starosnu. Sve poličare koji su već min.20 god. na srpskoj političkoj sceni treba ukloniti , zahvaliti im se i zabraniti ikada više da se bave , komentarišu bilo šta vezano za politiku. Sve sam video i čuo od njih, vreme je za nešto novo, neiskvareno, nekorumpirano !

  18. ma ne interesuje mene ni Vlast ni opozicija, nego kako smo dosli do toga
    da imamo zelju da budemo blizi Rusima ili Kinezima,nego Evropi ??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.