Da li će Amerika uvesti sankcije i Vučiću?

Ostavite komentar


  1. Politika nije za obicne ljude.Kad god ima neka izjava ili delo od velikih, uvek ide i objasnjenje u slucaju da pritisci ne uspeju.

  2. Pa ima onih koji bi se radovali da se uvedu sankcije Vucicu ,a to su samo oni koji mrze Srbiju i ne zele da Srbija napreduje.

  3. Hoće,hoće.Da su to
    učinili na vreme,mno
    go šta,bilo bi bolje i
    drugačije.Ali nikad ni
    je kasno.

  4. Mislim da je došlo vreme ,u kome SAD , više ne odkucavaju ni dane, ni sate, ali da ,minute i sekunde sve b r ž e i brže!!
    Neposlušni se konačno m o r a j u kažnjavati !!!

  5. Pa da li je normalan čovek koji se raduje tuđoj nevolji. Ne mogu da verujem. Bože oprosti im.

  6. Neće uvesti sankcije Amerika Vučiću još im treba da potpisuje prodaje i vodi Srbiju na dno

  7. Ma nije meni za njih. Ma neće oni raditi za 30-40€,neće oni plaćati gorivo 3-4€,neće oni čekati u redu za bonove za hleb,neće oni juriti devize po ulici,neće oni cekati u redu za osnovne potrepštine ,neće njih to ništa doticati. Oni će i dalje guslati o patriotizmu i pljackati ovaj namuceni narod…… Meni je za mene šta ću i kuda ću.

  8. Ko kaze da se vrtenjem tri fraze (videti „kolumne) i tri sagovornika (Korac, Biserko, Malici) ne moze napraviti „karijera“… Bravo.

  9. Ненадајте се томе,да ће увести Вучићу санкције,нема разлога колико год то злобници да прижељкују.

  10. Za Žarka Koraća je sve dobro što je usmereno protiv Rusije i sve što natura Amerika i Zapad, od sankcija do bombardovanja.

  11. Pa ako ga ruka jos boli kad u vezi sa Kosovom kako hrabro kaze bice sankcije, nego cisto sumnjam u to proci ce ga ta hronicna bol, zivi bili pa videli.

  12. nije im još završio posao, ovde. A između ostalog, već je dao mito našim parama. A i da mu uvedu, pa kakve to veze ima sa sefom u Emiratima??? Bitno je samo da spremljeni avion za beg do tamo ne zakaže!!??

  13. Vučić je obećao da će da bude dobar na Kosmetu i pusti ga niz vodu, a Ameri mu neće dirati mafiju.

  14. Joj, Danasu, kaze se imeniLAC a ne imeniTELj. Znam da ovo ne objavljujete, ali u 6.se ovo uci. I vi i vas lektor-korektor kao i ja.

  15. Pre ce USA,EU uvesti vize nekom prozapadnom opozicionaru nego Vucicu. Ipak je laksi za saradnju oko Kosova, litijuma…od njih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.