„Legitimno, ali sankcije koje bi dotakle građane Srbije nisu na stolu“: Sagovornici Danasa o pismu proevropske opozicije Borelju

Ostavite komentar


  1. Traziti od stranih zemalja da uvedu sankcije gradjaninu svoje zemlje spada u onu kategoriju: ‘Cega se pametan stidi, time se lud ponosi’

  2. Ima jedna kvaka , veci deo gradjana Srbije je glasao za Vucica !!!!! mnogi botuju za sve pare !!!! A mnogi se obogatili zahvaljujuci gradjanima Srbije !!!!! Mislim da bi celoj Srbiji trebalo uvesti sankcije kao Kubi na 50 godina pa cemo kasnije da vidimo !!!!!!

  3. Kad covek gleda Pink i Happy televizije pomislice da zivi u uredjenoj pravnoj drzavi Srbiji u sta ce poverovati nepismeni,neobrazovani i neobavesteni a sve je suprotno jer je Srbija neuredjena pravna drzava u kojoj je sve upside- down sto bi kazali Englezi.Sto Pinku smeta pismo koje je uputila opozicija Borelju kad je sve sto su napisali tacno.Pink i Happy televizije treba zatvoriti a ne samo im oduzeti nacionalne frekvencije.

  4. Samo analitičari, koji neki udaraju u šerpu a drugi u lonac!
    Sve uraditi da se Srbija oslobodi radikala i da pocne da diše

  5. Ja lično ne podnosim ovu vlast. Ali ne mogu da verujem da postoje ljudi koji su za to da se sankcije uvode Srbiji!!! U stilu ajde dodatno da srušimo državu kako bi srušili Vučića. To je izdaja, po svakoj definiciji. Ja volim Srbiju. Volim srpsku državu. I sve bih uradio i činim sve što je u mojoj moći da je poboljšam. Nikako bilo šta što bi naškodilo našim građanima.

  6. Sve su to price za malu decu, oni ga podrzavaju 100/100 , njihov je igrac za ovu koloniju. Te price su za licnu savest i domacu publiku/sendvichare. Nada opozicije je smesna. Samo bojkot!!!!

  7. Овај потез опозиције треба да буде у рубрици “ веровали или не“. Мени лично је изазвао повраћање а нисам ни појео сендвич нити јео саламу.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.