Aleksandar Šapić: Pozivam sve građane da ne dozvole da se uđe u anarhiju 1foto (BETAPHOTO/BEOINFO/MIODRAG TODOROVIĆ)

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić pozvao je danas sve građane da ne dozvole da se uđe u anarhiju uvođenjem nove političke kulture „da ko god izgubi izbore zaustavlja državu“.

Prema Šapićevim rečima, važno je da se svi dozovu pameti, jer je beogradska vlast „trivijalna u odnosu na rizik i opasnost koji su se nadvili nad nama“.

Šapić je uputio apel predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, „kao najvećem autoritetu“, i najvišim državnim institucijama, „jer je došlo vreme da se postave jasna pravila ponašanja i povuče linija, zato što moramo da sačuvamo državu“.

Saopšteno je da je Šapić, gostujući na Televiziji Hepi, izjavio da je očekivao dobar rezultat na izborima u Beogradu i dodao da opozicija nije uzimala u obzir koliko je stvari urađeno u glavnom gradu u prethodnih godinu dana, kao i da ga je potcenila.

Aleksandar Šapić: Pozivam sve građane da ne dozvole da se uđe u anarhiju 2
Foto: FoNet/TV FoNet

Šapić je rekao glasači iz Republike Srpske, kao i svi drugi koji imaju dvojno državljanstvo, mogu da glasaju od 2004. godine u Srbiji, bez obzira na to odakle dolaze.

Skoro dve decenije niko nije postavio pitanje zašto ljudi sa dvojnim državljanstvom glasaju u Srbiji ili Beogradu, izjavio je Šapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari