Šapić: Beograd je naša kuća, tako prema njemu treba i da se ponašamo

Ostavite komentar


  1. Sapic je sebican covek. Zbog titule najboljeg strelca u vaterpolu reprezentacija nije osvojila OL zlato. Zato ga je Sefik izudarao. Ne treba preletacu nista verovati.

  2. Gospodin Sapic je toliko lep covek da kada nesto kaze ili je nesto o njemu napisano naprosto ne mogu nista da razumem vec sam gledam u njega.
    Lep pozdrav sa Tahitija

  3. Svi smo zadovoljni u Beogradu, pogotovo gradjani koji nemaju centralno grejanje vrlo cesto, izbori ce uostalom pokazati to veliko zadovoljstvo.

  4. Genijalno…!! Ovo znaci da ce mozda ukinuti Gradsku cistocu i Gradsko zelenilo…?? Minuli rad ova dva javna preduzeca, odavno je vidljiv, uprkos pristojnim gradjanima, kojima je najvazniji ekoloski problem-parking mesto, za polovnjaka iz EU…!!

  5. Šapić nije obrazovan, ali je zato čovek na svom mestu. On dobro zna šta treba Beogradu i šta treba njemu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.