Banjac (PSG): Šapić grub i bahat, naredne četiri godine biće još gore 1foto FoNet/Medija centar

Odbornica Pokreta slobodnih građana (PSG) u Skupštini grada Jelena Banjac je izjavila da će taj pokret biti izričito protiv imenovanja Aleksandra Šapića za gradonačelnika.

„Pokazao je da ume da sprovodi manire SNS, namešteni tenderi, kriminal, korupcija, napravio je Beograd na privatni grad kriminalaca, na uštrb građana. Građani nemaju pijaću vodu, kanalizaciju, osobe sa invaliditetom ne mogu da uđu u prevoz, guše se u zagađenom vazduhu“, rekla je Banjac za Nova S, saopštio je PSG.

Ona je dodala da u PSG znaju da građani ne žele Šapića za gradonačelnika i da ga „ne žele ni najbliži saradnici“ i da će PSG i Zeleno-levi front biti glas tih građana u Skupštini.

„On se uopšte nije pojavljivao u izbornoj kampanji, a i kada se pojavio, pojavio se da bude grub, bahat i da pravi indicente. Ukoliko se izabere za gradonačelnika, naredne 4 godine biće još gore, nastaviće sa SNS-om da sprovodi koruptivne i kriminalne radnje, pre svega kroz EXPO 2027 a zatim i kroz Beograd na vodi, ne smemo da zaboravimo da je on taj koji širi nacionalizam, podele u društvu, diskriminiše“, dodala je Banjac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari