Gde je opozicija pobedila SNS: Šapić saopštio rezultate po opštinama u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Јел ће се склања кућа цвећа? Обећао си.

  2. Nema prostora za AV-a, SPS, SRS pa ni za Gangulu na Starom gradu, ali su zato „izmislili“ trojanca Bastaća, tako da se nemojte čuditi kada i on „otkrije“ koalicioni kapacitet u otvoreno se utali sa AV-om !

  3. Опет је велика крађа, незабележено у свету….

  4. Beograđani tzv., jer je u Beogradu najmanje Beograđana, čestitam vam na saobraćajnom, urbanističkom kolapsu, dabogda se na levoj obali Dunava davili u vlastitim fekalijama, neka vas i vašu decu maltretiraju ,tuku i ubijaju huligani miljenici vlasti.. Srbi stidite se kome ste dali glasove, lopovima i izdajicama KiM, onima koji će vas ostaviti u otrovanoj i zagađenoj Srbiji, sa naskuplji životnim troškovima. Tupsni sa kupljenim menadžerskim fakultetima vam vode gradove i zemlju, pametna deca beže iz zemlje jer ne mogu od botova i partijskog zapošljavanja da se zaposle. Za godinu dve Srbija će biti u totalnom kolapsu.

  5. Da smo normalna drzava opozicija bi cestitala SNSu i spremala se za sledece izbore.

  6. Molim komuniste da se vrate svom narodu i svojoj crkvi.Tako mozemo da pobedimo Vucica.NVas narod je mnogo pametniji nego sto mislite.Program i nacinalni i ekonomski.Imena.Ko ce biti kriv ako ne bude kako ste obecali.Tako se pobedjuje.

  7. Opet isti tekst ponašanje isti ljudi. Kad ce oni da rade ono za šta su se školovali ako znaju kog su zanimanja.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 9

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.