Šapić najavio odbranu „srpstva“ na izborima u Beogradu, kao i da će „Dani porodice“ trajati dva meseca, a ne „homoseksualna i biseksualna parada“

Ostavite komentar


  1. Za vođenje grada potrebno je pripadati rodu homo sapiens. I znati da su svi ostali samo različite vrste toga roda. Vaterpolista ne poštuje različitost i ne može voditi grad.

  2. Ako je Beograd prestonica Srbije, a A.Šapić Srbin, potpuno je nejasno zašto jedan tako „ostrašćeni“ Srbin, a pritom još i rođen u Beogradu, toliko „brutalno“ mrzi svoj rodni grad, i danonoćno ruši sva njegova obeležja. Naravno, Beograd nije „srpski“ grad, a pogotovu ne dedovina SNS-a nego jedan od najstarijih evropskih gradova, a ako je „srpstvo“ mera Beograda, treba pod hitno srušiti sve Meštrovićeve spomenike, Bajrakli džamiju, Jevrejsko groblje, Kurtovićevu Narodnu biblioteku, Plečnikove crkve i sve što vam padne napamet- Samo požurite, nemate još mnogo vremena, to jest za uništavanje.

  3. Ova izjava je zabranjena i kažnjiva.

    Krivični zakonik Republike Srbije („Sl. glаsnik RS“, br. 85/2005, 88/2005 (isprаvkа), 107/2005 (isprаvkа), 72/2009, 111/2009, 121/2012, 104/2013, 108/2014, 94/2016, 35/2019) sadrži krivična dela koja pružaju zaštitu u slučajevima diskriminacije i povrede načela jednakosti. U pitanju su sledeća krivična dela:

    Krivična dela protiv sloboda i prava čoveka i građanina
    Povreda ravnopravnosti (član 128)

  4. koalicije sa radikalcima,pretenzija Ane da bude gradonačelnik,mutacije u zavetničkog dvera,možda se
    palmatizovao u socijalističkog gegulu,da je bar malo išao u školu kako bi mu dobro došlo.

  5. U svakoj prestonici se dešava hiljadu čuda – koliko god mi mrzeli strejt porodice i decu neka šetaju meni ne smetaju. Samo da pokupe djubre za sobom. To se odnosi na sve skupove

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.