Mila Popović (SSP): Čim Šapić pominje četvorogodišnji mandat, to znači da će biti vanrednih izbora u Beogradu 1foto FoNet

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je danas da najava gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da će voditi grad četiri godine zapravo predstavlja signal da će biti vanrednih izbora.

Ona je u intervjuu za list „Nova“ rekla da se u Beogradu „sve raspada“ i pored 1,8 milijardi evra budžeta u 2023. godini, kao i da je Šapić uspeo da i pored tolikog budžeta napravi minus u kasi od 72 miliona evra, a da niko u Beogradu ne vidi gde je taj novac i da „ništa ne funkcioniše bolje nego pre“.

Dodala je da će zato izbora biti mnogo pre nego što Šapić prognozira.

Upitana šta opozicija može da uradi da se više ne ponovi beogradska „Arena“, kazala je da cela opozicija mora da se vrati borbi za izborne uslove na koje se obavezala 9. marta, a od koje su oni koji su izašli na junske izbore odustali.

Govoreći o saradnji sa onim delom opozicije koji je izašao na izbore, rekla je da se „ne mogu praviti da se ništa nije desilo“, ali da to ne sme da dovede u pitanje saradnju u cilju obezbeđivanja izbornih uslova, „što je obaveza svih demokratskih snaga“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari