Šapić: Možda politički ne preživim izbore, ali Kentkart nije ‘preživeo’ mene

Ostavite komentar


  1. Samo je pitanje kako ćemo mi da preživimo to tvoje inaćenje sa Kenkartom.
    Da sačekamo presude odgovarajućih privrednih sudova, pa se tek onda hvali svojim „uspehom“.
    Opet će to finansijski biti preko naših leđa, a ti ćeš se samo okrenuti i otići.

  2. Interesantno, on izgleda ocekuje da ce neko potrositi svoj glas na izborima dajuci ga njemu posle svega?

  3. Hvala Ganguli. Tek sa njime smo shvatili koliko nam je Bus plus drao kozu s ledja zastarelim sistemom naplatie. Ovako ukucas poruku I cao . I to za upola cene

  4. putnicima uopste nije bitno ko naplacuje karte nego u cemu se voze. Kvalitet javnog prevoza, zatim vozači od kojih ima svakakvih, mnogi jure kao ludi, zalecu se, zatvaraju vrata pre nego sto putnici udju ili izadju, ne staju na stanicama i tako dalje. To su sustinske stvari a ne da li su na prevozu reklame i ko naplacije karte. Ali Gangula je ocigledno gradonacelnik koji ne zivi u Beogradu, mislim prolazi kroz njega ali u sustini ne zivi sa njim i njegovim stanovnicima.

  5. Khm… khm… pošto ste se izborili sa dvoglavom aždajom zvanom Kentkart, možemo li da vas zamolimo da ukrotite „konzorcijum“ koji pruža uslugu gradskog prevoza na liniji 511 i neredovnim saobraćanjem, raspalim i po život opasnim vozilima u kojima vrebaju streptokoke i bacili tuberkuloze, maltretiraju 20.000 stanovnika Sremčice?

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.