Šapić na parastosu u Beogradu: Kako smo dozvolili da nam se desi zločin ‘Oluje’

Ostavite komentar


  1. A kako se Hrvatskoj moglo desiti da na njenoj teritiroji nastane „tadašnja Republika Srpska Krajina“ koju su morali „Olujom“ OSLOBODITI ?

  2. Nema sumnje da smo „sigurno negde pogrešili kad smo dozvolili da nam se to desi“, tj. oluja. E sad, na nama je da se bacimo na analizu ko i kad je pogrešio, kako i zašto je došlo do greške, ali nije to na tebi Šapiću, ima pozvanijih i mnogo stručnih.

  3. Njegovi stavovi, oskudno i površno poznavanje i razumevanje istorije, kao i njegovog šefa inače, krupne reči koje izgovaraju prazno odjekuju spram činjenice da nisu ni sveću zapalili ispred „Ribnikara“.

  4. Dozvolio je tutamitac i nepismen narod jkoji je obožavao diktatira i ratnog huškaća Miloševića, a danas njegove pione i političke istomišljenike AV, Dodika i ostalu bratiju. Srbi moraju proći kstarzu i moralni preporod, inaće loše im se piše.

  5. @ Bucko Razmišljam: VIdim da ne umeš da rezonuješ, kao ni većina neobrazovanih Srba. Očigledno si bot i obožavalac umišjenog Velikodg Faraona Serbijanskog, čiji je cilj ujedinjenje svih srpskih yemalja, a takva ratnohuškačka politika će uništiti Srbiju.

  6. KAKO SMO DOZVOLILI ?
    Pa, dešava se to kad se jednom ZUBARU i jednom SAOBRAĆAJCU dozvoli da predvode tzv S. Krajinu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.