Šapić najverovatnije postaje gradonačelnik Beograda i pre izbora

Ostavite komentar


    1. Beznadezan slucaj ovaj Lubisa ! Zbog ovakvih ispastamo i jo cemo dugo .

  1. Pa to ce jedino i da bude mogucnost da se omrsi kao gradonacelnik. Na izborima njeknje malo.

    1. Da se omrsi kao Grof od Mauricijusa? Teško, Grof je bio jedinstven.

  2. Ja , u naivnosti svojoj sam uvek smatr’o , da gradonačelnika nekoga grada , treba da biraju stanovnici toga grada ! Ali … nije tako ! Na primer , gradonačelnika grada mojega , nismo birali mi . Nego ga neko postavio ! E … ‘beš mu mater , ja u toj ujdurmi , neću da učestvujem . Kad bude nekoliko imena i prezimena , ondak ću ja zaokružiti onoga , kojega smatram da je najpogodniji . I naravno , poštovati odluku većine . A ovako .. gradonačelnik moga grada , ne bi dobio ni 5 odsto glasova . Ali … on gradonačelnik ! Da ga ‘bem !

      1. @ Darko ~ Poštujem Te druže Darko , kao i sve ljude uostalom ! Samo , ne znam po čemu si zaključio da su žutaći moji ? Tu sam se malo naljutio . Jerbo , prezirem sve političare , pa i političke partije njihove . Nisam , niti ću biti , član ni jedne političke partije ! Član sam kalemarskog društva u mom selu i Laguninog kluba čitalaca ! Mislim , ako Te zanima !?

  3. Radojicic je fantomski gradonacelnik, Vesic njegov “ svajcarski noz“ je opasni propagandista beogradskih trgovaca koji je spreman da zrtvuje ljude, hajde veselje, utakmice festivali, splavovi , otvaraj mehane da pare ulaze a sto ce ljudi da pocrkaju bas ga briga, on je opasan za beogradjane, pa onda bolje i sapic nego Vesic i njegov maneken gradonacelnik.

  4. Pozdrav,za redakciju,da mi nebriše komentare,pre nego što ih postavi ,da ih pročita neko bar.Od dva preletačevića iz Demokratske stranke koji su izvukli samo novac ,iz ovog napaćenog društva,šta reći ,prvo da im se ispitaju imovinske karte za zadnjih deset godina i prihodi po godini u zadnjih deset godina.Dakle izbor nepostoji ima samo unapred pripremljen scenario,to smo utvrdili ,kao i za sledeće izbore jer je sve unapred dogovoreno i namešteno u ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji ,gde neprosvećen narod očekuje od Evrope da brine o nama,kao da smo primili svi treću dozi inekcije za Sars-Cov2 koja se zove u Srbiji ,Aleksandrovača,haha

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.