Šapić: Ne bih priznao nezavisno Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ti nikada neces moci da priznas nezavisnost Kosova, sve i da hoces. Nebitno je sto sada, kao neces

    1. Bravo – dobijo si finu ulogu od vlasti, malo pricas o Kosovu malo o zagadjenju prirode , malo klimatskim promenama …super .Bitno je da glumis opoziciju vlasti.Jos kad si doktoriro u Mladenovcu na obilaznici u podrumu pumpe znao sam ko si samo nisam znao cenu. ALAL TI

    2. E moj Srbine,
      Da imaš bilo kakve veze sa Srpstvom shvatio bi da je žalosno što neko kao Šapić nema priliku da odlučuje o takvim stvarima kao što je predaja Kosova.
      Ovaj tvoj će ga predati a ti ćeš i dalje blejati!

  2. Ostavi ti Kosovo sta bi ili ne bi uradio dr Sapicu.

    Uredi kosarkaske terene na Novom Beogradu da deca ne lome noge. Ugledaj se na gospodina Paspalja kako on decu uredjuje takve terene.

    Pa, hajde ne objavite ovaj komentar.

    1. Baš ti je jak komentar… A ipak su ga objavili.
      Ti i tebi slični niste Šapiću ni do članaka

      1. Tako je Gorane, teš
        nwmoguće se porediti sa nekim ko je drzao glavu ispod vode 30 godina!

      2. Tako je, teško se porediti sa nekim ko je drzao glavu pod vodom 30 godina.

  3. Baš si demokrata – ne bi priznao Kosovo…pa valjda treba da postoje institucije države koje donose odluku o tako krupnim potezima…ali stidim se samog sebe što uopšte komentarišem … ne znam kako bih definisao ovu osobu.

  4. kad gospodja Brnabic moze da bude premijer i da narod prihvata cutanjem , nema razloga da gospodin Sapic nebude imenovan tj izbran na reimskim izborima za Predsednika Drzave >> licno vise Sudbinu ove drzave nepistovecujem sa svojom sudbinom i krah ove drzave necu doziveti kao sostveni >>> kada bi se Narod Srbije borio protiv rezima kao sto se upisao za 100 eura od Rezima ova zemlja odavno bi bila slobodna ,to je dokaza da vecina , cast izuzecima voli ovaj sistem cija osnovna odlika je NESMENJIVOST POLITICKE MAFIJE . ako supem da prodam stan i kucu u zivotu vise necu posetiti ovu drzavu >>> lepo je Dante napisao da je Put u Pakao poplocan dobrim Namerama , moje namere smenim ovaj rezim sastavljen od jedne strukture koja je nesmenjiva odvela me je u pakao i egzil koji traje pune 5 godine , pitam se sta mi je to trebalo da 5 godina placam Hotele po Makedoniji i bude proteran ??? 4 000 000 ljudi se jevilo za 100 eura to je Kruna kojom je ovaj narod potpisao svoju propast

  5. Što se tiče izjave bivšeg vaterpoliste Šapića,koji je prešao u politiku i očekuje izbore da bi dobio koji dinar iz državne kase,priča,kako on „ne bi priznao Kosovo“! Pa ko njega pita za politička pitanja,koja su za njega „tabula raza“!? U nastavku,kaže,kako Srbiju više niko ne „zove“ u E U,a izričito izjavljuje,kako nikad ne bi Srbija ušla u NATO! On siromah ne poznaje politiku,koja kaže prvo NATO,pa posle E U !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.