Šapić: Neki ljudi u opoziciji imaju selektivno pamćenje

Predsednik Srpskog patriotskog saveza govori za Danas o planovima te partije

Ostavite komentar


  1. Tebe je bolje da nema u medijima,posto si se jedva izborio i sa ovim intervjuom,posto realno nemas ni sta da kazes, ni sta da ponudis, pogotovo na republickom nivou.Ovako te masovno zaokruzuju samo zato sto si poznati sportista, i tako ce i dalje biti,odvucices deo opozicionih glasova i u redu je

    1. Тачно је да не нуди значајна решења за републички ниво, па опет, само на уздржаност у опхођењу са и према неистомишљеницима заслужује глас. У нормалним условима се за такве не би смело гласати. Али, шта за државу нуде СНС, СЗС и остали? Углавном лупетају, посебно СЗС, који сада подсећа на Вучића и његове, док су били у опозицији. Само мање ефикасно и естетски проблематично. Такви би били и на власти.

  2. Dopada mi se to sto gospodin Sapic ne zeli da se mesa sa bahatim,tajkunskim liderima u Savezu za Srbiju i mislim da nema ozbiljan politicki potencijal,jer je glasove dobio na osnovu sportske karijere,a to nije dovoljno za veci uspeh!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.